ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ! Άλλη μία εβδομάδα οι προσφορές της Jeep με μία επίσκεψη στην AVC A.E.

Κοινοποίησε το άρθρο

Mέσα στην ζέστη του Ιουλίου η Jeep ανεβάζει και άλλο την θερμοκρασία με πραγματικά ασυναγώνιστες προσφορές. Αποκτήστε τα Jeep Renegade και Jeep Compass από 18.900 ευρώ μέχρι τις 25 Ιουλίου και γίνετε οι κυρίαρχοι των δρόμων, ανεξαρτήτως επιφάνειας.

Σε ενδιαφέρει: Δοκιμή: Jeep Compass 1.4Τ 170PS 4WD Auto

Τέτοιες προσφορές δεν γίνονται κάθε μέρα και σίγουρα θα χαμογελάσετε χάρη στις μειωμένες τιμές και το όφελος που φτάνει έως τα 5.000 ευρώ ενώ μπορείτε να εξοφλήσετε με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Lancia-Jeep Hellas που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Σε ενδιαφέρει: Δοκιμή: Jeep Renegade 1.4T 4×4 Auto

Και επειδή μετά την πώληση ακολουθεί μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης, όλα τα παραπάνω αξίζει να τα διαπιστώσετε με μία επίσκεψη στην Jeep AVC A.E. όπου οι άνθρωποι της θα σας κερδίσουν με τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.

Η ΑVC Α.Ε. μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, αποτελεί πρότυπο ολοκληρωμένης μονάδας αυτοκινήτων, συνολικού εμβαδού 3.300 τ.μ. Στις δραστηριότητές μας συγκαταλέγονται έκθεση νέων μοντέλων αυτοκινήτων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, φανοβαφείο, τμήμα ανταλλαγών, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γνησίων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήμα ασφαλειών.

9ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Κόμβος Κ12 – 54210 Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 17082
Τ: 2310 489.500 – F: 2310 471.134

E: info@avc.com.gr – Web: www.avc.com.gr