Τα Plug-in Hybrid της Jeep με εκπτώσεις και επιπλέον παροχές

Κοινοποίησε το άρθρο

Συνδυάζοντας τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των νέων Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, με το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS,  η θρυλική μάρκα προσφέρει το πιο πλήρες πακέτο προνομίων, καθιστώντας τα νέα της υβριδικά μοντέλα ιδανικά για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων, αλλά και τους ιδιώτες αγοραστές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Με το Jeep ECO BONUS όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα.

Παράλληλα τα Jeep 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα Eco Bonus προσφέρει:

  • Έκπτωση έως 1.400 ευρώ
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox
  • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας

Τα Jeep 4xe αποτελούν τα πλέον προηγμένα μοντέλα στην 80χρονη ιστορία της μάρκας που δημιούργησε την κατηγορία των SUV. Χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες της Plug-in Hybrid τεχνολογίας της Jeep και το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS, η απόκτηση ενός προηγμένου υβριδικού SUV γίνεται εξαιρετικά συμφέρουσα και για τους ιδιώτες, όπως και για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

Τα Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα με το όφελος του Jeep ECO BONUS, με τιμές από 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα.