Κλειστά τα ΚΤΕΟ μέχρι 7/12 και βλέπουμε – Τί θα γίνει με τους ελέγχους

Κοινοποίησε το άρθρο
κτεο

Σε δεύτερη περίοδο αναστολής λειτουργίας μπαίνουν όλα τα ΚΤΕΟ της χώρας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης  του δεύτερου κύματος εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η αναστολή θα έχει διάρκεια σε πρώτη φάση από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου, διάστημα στο οποίο όλα τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ δηλώνει πως αναμένει σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Μεταφορών, στην οποία θα προβλέπονται ό,τι και την περασμένη άνοιξη, δηλαδή:

Αντίστοιχη παράταση όλων των δελτίων ΚΤΕΟ όλων των κατηγοριών οχημάτων που λήγουν εντός της περιόδου αναστολής των ΚΤΕΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάβαση στην Πάρνηθα, μιας άλλης εποχής

Σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην Ανάβαση της Πάρνηθας που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ   Μια εκδρομή στην πανέμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη, Πάρνηθα είναι...

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

Θα εξαιρούνται αποκλειστικά τα ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη – αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο (κατόπιν ραντεβού) φορτηγών και λεωφορείων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων της κατηγορίας αυτής εξακολουθεί να διενεργείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης.

Δεδομένου ότι έως σήμερα πραγματοποιούνται περίπου 40.000 τεχνικοί έλεγχοι την εβδομάδα, ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που αφορούν τα μέτρα για το προσεχές διάστημα των τριών εβδομάδων προβλέπεται σε περίπου 120.000 οχήματα.