Το δίκτυο της Jeep εκπαιδεύεται στην νέα εποχή της αυτοκίνησης

Κοινοποίησε το άρθρο

Με την εφαρμογή της νέας γενιάς συστημάτων προηγμένης συνδεσιμότητας να ξεκινά άμεσα στα μοντέλα της Jeep και την τεχνολογία plug-in Hybrid να βρίσκεται προ των πυλών, η FCA Greece προχώρησε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου εκπαίδευσης του Ελληνικού δικτύου της Jeep στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

JEEP Avenger : Διαθέσιμο σε e-Hybrid και φθηνότερο βενζινοκίνητο – Τιμές

  Η υβριδική έκδοση του JEEP Avenger ήρθε στην Ελλάδα, ενώ η βενζινοκίνητη έκδοση απέκτησε και νέο επίπεδο εξοπλισμού.     Μετά το αμιγώς ηλεκτρικό JEEP Avenger και...

JEEP Wagoneer S : Ηλεκτρική πολυτέλεια 600 ίππων

  To Wagoneer S είναι το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV της JEEP η οποία, αναγκαστικά, ακολουθεί το δρόμο του εξηλεκτρισμού.   Η JEEP είναι μια μάρκα που,...

JEEP Avenger e-Hybrid: Τώρα και υβριδικό

  Μια νέα έκδοση, με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης αναμένεται να προστεθεί σύντομα στην γκάμα του JEEP Avenger   Το JEEP Avenger μας συστήθηκε ως αμιγώς ηλεκτρικό...

Διαθέτοντας το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στην κατηγορία των SUV, η Jeep®, παράλληλα με τις θρυλικές εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της, προσφέρει ήδη μια σειρά προηγμένων λύσεων συνδεσιμότητας που καθιστούν πιο άνετη και ασφαλή την μετακίνηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με το εμπορικό λανσάρισμα των νέων plug-in Hybrid μοντέλων Jeep Renegade και Compass μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς να ανοίγουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της θρυλικής μάρκας, η FCA Greece υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ενημερωθεί και να απολαύσει  στο μέγιστο βαθμό τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τη σειρά ηλεκτρονικών εκπαιδεύσεων και ενημερώσεων ήρθε να επιστεγάσει μια ξεχωριστή διήμερη εκπαίδευση της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep στην Αράχοβα και στους Δελφούς, όπου αναλύθηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει η νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων Uconnect Box-Connectivity με το χρήστη να έχει στη διάθεση του μια σειρά εφαρμογών, η οποία διευκολύνει και κάνει πιο ασφαλή τη χρήση του αυτοκινήτου του.

Η νέα γενιά συνδεσιμότητας εκτός από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ενημερώνουν τις αρχές σε περίπτωση π.χ. ενός ατυχήματος, περιλαμβάνουν και λύσεις όπως ο εντοπισμός τελευταίας θέσης στάθμευσης του αυτοκινήτου, οι προηγμένες υπηρεσίες πλοήγησης, η ενημέρωση της κατάστασης του αυτοκινήτου (πίεση ελαστικών, ποιότητα λιπαντικού κινητήρα, κτλ.) ή ακόμα και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

Τα αναβαθμισμένα επίπεδα συνδεσιμότητας θα αναδειχθούν πλήρως στις plug-in Hybrid εκδόσεις των Renegade και Compass, οι οποίες αναμένεται να λανσαριστούν στα τέλη του 1ου 6μηνου του 2020. Τα πρώτα plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep θα προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα της μάρκας, ενώ επιπλέον θα έχουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα διαθέτουν συνδυαστική ιπποδύναμη άνω των 200 ίππων, δυνατότητα τετρακίνησης μέσω του τοποθετημένου στον πίσω άξονα ηλεκτροκινητήρα (σύστημα Jeep eAWD), δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρισμό, αλλά και εκπομπών ρύπων στα επίπεδα των μόλις 50γρμ./χλμ. Τα πλεονεκτήματα που φέρνει αυτή η τεχνολογία, αλλά και γενικότερα οι επιλογές των ηλεκτρικών ή υβριδικών μοντέλων στην καθημερινή χρήση, τόσο για το χρήστη, όσο και για το περιβάλλον αναλύθηκαν ώστε η ομάδα συμβούλων πωλήσεων της Jeep να μπορεί να προτείνει στους καταναλωτές την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.