Το νέο Honda CR-V απέσπασε πέντε αστέρια στην αξιολόγηση του Euro NCAP

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο Honda CR-V απέσπασε πέντε αστέρια στις τελευταίες δοκιμές του οργανισμού αξιολόγησης ασφάλειας Euro NCAP. Το CR-V διαθέτει μοναδική δομή αμαξώματος που του παρέχει κορυφαία αντοχή και ακαμψία και μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει ασφάλεια σε συγκρούσεις απ’  όλες τις κατευθύνσεις (‘All Directions Collision Safety’), η πλατφόρμα ενσωματώνει την αποκλειστική, επόμενη γενιά  δομής αμαξώματος ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) της Honda. Η δομή αυτή χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συνδεδεμένων στοιχείων με σκοπό την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας πρόσκρουσης, μειώνοντας τις δυνάμεις που μεταφέρονται στον κλωβό επιβατών  διασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή σε εμπρόσθιες, πλευρικές και οπίσθιες συγκρούσεις.

Στα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του νέου CR-V προστίθεται μία σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing™. Το πακέτο τεχνολογιών Honda Sensing™ θεωρείται από τα πιο ολοκληρωμένα στην κατηγορία του. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πληροφοριών από ραντάρ και κάμερες και αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας για να προειδοποιεί και να υποστηρίζει τον οδηγό σε κρίσιμες καταστάσεις.

Το νέο Honda CR-V πλαισιώνει την υπόλοιπη γκάμα μοντέλων πέντε αστέρων Euro NCAP της Honda που περιλαμβάνει τα Jazz, HR-V και Civic.