Το νέο Volkswagen Touareg στο Attica-City Link

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο Volkswagen Touareg καλωσόρισε τη νέα χρονιά με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Η ναυαρχίδα της μάρκας, συμμετείχε στο εορταστικό κλίμα των προηγούμενων ημερών δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο AtticaCity Link, στην καρδιά της Αθήνας. Μάλιστα, το Touareg θα παραμείνει στη Στοά Σπυρομήλιου μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το πολυτελέστερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Volkswagen!

To εντυπωσιακό Touareg κάθε άλλο παρά πέρασε απαρατήρητο στο συγκεκριμένο χώρο. Σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά «περάσματα» της εμπορικής, καλλιτεχνικής και πνευματικής Αθήνας, το μεγάλο SUV κυριάρχησε με την ιδιαίτερα επιβλητική του παρουσία. Πολύς κόσμος έκανε ένα διάλειμμα από τα εορταστικά ψώνια ή τη διασκέδαση που προσφέρει μία βόλτα στο κέντρο αυτές τις μέρες και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο μοντέλο.

Το design του Touareg, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός δηλαδή πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες, οι άφθονοι χώροι αλλά και η γενικότερη, premium αύρα του μοντέλου ήταν τα βασικά στοιχεία που εντυπωσίασαν και σχολιάστηκαν υπερθετικά.

Το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, σε πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με προτεινόμενες τιμές λιανικής 78.650 € και 84.850 € αντίστοιχα. Στο Attica-City Link, θα βρίσκεται μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν από κοντά και στο δίκτυο επίσημων εμπόρων και εμπορικών αντιπροσώπων της Kosmocar-Volkswagen.