Το βραβείο “Auto Trophy 2015” στο νέο Tiguan

Κοινοποίησε το άρθρο

Η δεύτερη γενιά του best-seller κέρδισε το διεθνές βραβείο των αναγνωστών του περιοδικού Autozeitung

Το νέο Tiguan κέρδισε το βραβείο “Auto Trophy 2015”σε ψηφοφορία που πραγματοποίησε το περιοδικό Autozeitung. Η δεύτερη γενιά του compact SUV νίκησε τους 21 αντιπάλους του που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.

Οι αναγνώστες του Autozeitung και οι διεθνείς τίτλοι αυτοκινήτου που εκδίδονται από το Bauer Media Group επέλεξαν για δεύτερη φορά τα καλύτερα αυτοκίνητα από κάθε κατηγορία.

Ο Jürgen Stackmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, παρέλαβε το βραβείο για το νέο Tiguan δηλώνοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που το καταπληκτικό νέο μοντέλο μας, με τη δυναμική σχεδίαση και τις καινοτόμες τεχνολογίες του βραβεύεται με το Auto Trophy. Το νέο Tiguan έχει όλα τα προσόντα για να κατακτήσει την αγορά των compact SUV, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του”.

Με πωλήσεις πάνω από 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα της πρώτης γενιάς, το νέο Tiguan γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο IAA (International Motor Show) στη Φρανκφούρτη. Ο σχεδιασμός του μοντέλου βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB, που έχει σαν αποτέλεσμα οι αναλογίες του αμαξώματος να είναι εντυπωσιακά πιο σπορ.

Τα συστήματα υποβοήθησης επιφέρουν την τελειότητα στην άνεση, τη δυναμική συμπεριφορά και την ασφάλεια, ενώ η συνδεσιμότητα αποκτά νέες διαστάσεις με τις on line υπηρεσίες που παρέχονται. Επιπλέον, όλες οι τρέχοντες συσκευές Apple και το Android smartphones μπορούν να ενσωματωθούν μέσω App-Connect στα συστήματα infotainment, ενώ η χρησιμοποίηση των tablets γίνεται εφικτή μέσω της ειδικής εφαρμογής Media Control.

Το Auto Trophy είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Γερμανία. Η παρουσίαση των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, παρουσία σημαντικών ανθρώπων του επιχειρηματικού και κοινωνικού κύκλου.

DB2015AL04182 large.JPG