Επετειακά Μοντέλα BMW Σειράς 7 “BMW Individual 7 Series THE NEXT 100 YEARS”.

Κοινοποίησε το άρθρο

Η επετειακή έκδοση του πολυτελούς sedan της BMW Individual, που πρόκειται να γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του την επετειακή χρονιά του BMW Group, περιορίζεται σε 100 αντίτυπα και μπορεί να συνδυαστεί με τρία συστήματα κίνησης καθώς και με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης (AWD).

Θέλοντας τα σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας, η BMW παρουσιάζει ένα επετειακό μοντέλο που αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας της παγκοσμίως κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας premium αυτοκινήτων και ανοίγει το δρόμο στο μέλλον της οδηγικής απόλαυσης. Η επετειακή BMW Σειρά 7 παράγεται σε περιορισμένο αριθμό και διατίθενται με τρεις εκδόσεις κινητήριων συνόλων:

BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS.
BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS.
BMW Individual 750Li THE NEXT 100 YEARS.
BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS.
BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.

Οι επετειακές εκδόσεις της BMW Σειράς 7 συνδυάζουν την καινοτομία, απόδοση και δυναμική συμπεριφορά του πολυτελούς sedan με αποκλειστική και αρμονική σχεδίαση και στοιχεία εξοπλισμού της BMW Individual.

gonews bmw-individual-m760l-3

Ανεξάρτητα από την επιλογή του κινητήρα, η εμφάνιση, η οδηγική εμπειρία και το εσωτερικό περιβάλλον του πολυτελούς sedan αποκτούν ένα μοναδικό χαρακτήρα χάρη στην αποκλειστική βαφή του επετειακού μοντέλου, τις 20άρες ζάντες αλουμινίου BMW Individual, την πολυτελή δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual και άλλες λεπτομέρειες εσωτερικού με την υπογραφή της BMW Individual. Η γκάμα εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης μία συλλεκτική πένα Montblanc, με χρώμα και σχέδιο που ταιριάζει με την επετειακή έκδοση. Παράγεται επίσης σε περιορισμένο αριθμό και διατίθεται αποκλειστικά σε συνδυασμό με επετειακά μοντέλα BMW 7 Series. Έτσι λοιπόν, η “BMW Individual 7 Series THE NEXT 100 YEARS” ενσαρκώνει μία νέα πρόταση πολυτέλειας στην κορυφή της γκάμας BMW υποδηλώνοντας μία βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών για διαχρονική σχεδίαση και απαράμιλλη ποιότητα.

Ο συνδυασμός παραδοσιακής τεχνογνωσίας και προηγμένης καινοτομίας αποτελούν τη βάση της απαράμιλλης επιτυχίας της εταιρίας και του μοναδικού χαρακτήρα των αυτοκινήτων της. Η τεχνογνωσία της αντανακλάται στα χαρακτηριστικά της νέας BMW Σειράς 7, που είναι πιο ολοκληρωμένα και εντυπωσιακά από ποτέ στην ιστορία της μάρκας. Το νέο πολυτελές sedan εντυπωσιάζει με το στυλ, τη διαχρονική κομψότητα και την έξοχη δυναμική συμπεριφορά, τις πολλαπλές καινοτομίες που βελτιστοποιούν το σπορ χαρακτήρα, την οδηγική άνεση και απόδοση. Ταυτόχρονα η έκτη γενιά της BMW Σειράς 7 θέτει πρότυπα λειτουργικής άνεσης, ευφυούς δικτύωσης και ευχάριστης ατμόσφαιρας μέσα στο αυτοκίνητο. Με άριστα τεχνολογικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά όπως δομή αμαξώματος από Carbon Core, τεχνολογία BMW eDrive, αντιθαμβωτικά φώτα BMW Laserlight, σύστημα ελέγχου πλαισίου Executive Drive Pro, σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών BMW, παρκάρισμα με τηλεχειρισμό, Executive Lounge και πανοραμική κρυστάλλινη οροφή Sky Lounge, η BMW Σειρά 7 υπογραμμίζει στην επετειακή χρονιά της εταιρίας την ηγετική της θέση στην κατηγορία των πολυτελών sedan περισσότερο από ποτέ.  

gonews bmw-individual-m760l