Citroen C3 Aircross – Σημαντικός λόγος να πας στην Αυτοκίνηση 2017

Κοινοποίησε το άρθρο

Με την έντονη προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, το νέο Citroen C3 Aircross Next Gen. SUV είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο αστέρι στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση Fysikon 2017”. Οι επισκέπτες της έκθεσης, στέκονται, περιεργάζονται, ρωτούν και γενικά δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο με το οποίο η Citroen συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Το νέο Citroen C3 Aircross κάνει τη διαφορά με το φρέσκο του ύφος και το δυναμικό του χαρακτήρα. Με 85 χρωματικούς συνδυασμούς, το C3 Aircross αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση σε όλη την Ευρώπη. Η ευρύχωρη καμπίνα του, προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες, δίνοντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης, τόσο με τους χρωματισμούς σε πολλά σημεία της, όσο και με τη διαμόρφωση των χώρων ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Όλη η γκάμα του νέου Citroen C3 Aircross με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που ξεχωρίζουν για την οικονομία τους, δίνει το παρόν και περιμένει τους επισκέπτες της Έκθεσης “Αυτοκίνηση Fysikon 2017” να την ανακαλύψουν! Με κυβισμό 1,2 λίτρα και τρεις εκδόσεις απόδοσης 82, 110 και 130 ίππους Turbo, βραβευμένους κινητήρες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο βενζινοκινητήρας PureTech καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, τόσο για οικονομία, όσο και για επιδόσεις. Η diesel επιλογή, είναι το σύνολο των 1,6 λίτρων BlueHDi σε δύο εκδόσεις απόδοσης, 100 και 120 ίππων. Με τη γκάμα αυτή των κινητήρων, το  Citroen C3 Aircross μπορεί και προσφέρει λύσεις σε όλους όσοι θέλουν να μετακινούνται με ιδιαίτερη άνεση, ασφάλεια και οικονομία!

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, το νέο C3, σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τονίζοντας τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου. Η άψογη οδική του συμπεριφορά, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps®, το άνετο εσωτερικό του και η ConnectedCam Citroën™, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Το νέο Citroen C3 φέρει υπερ-πλούσιο εξοπλισμό. Προσφέρει μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία που σας προσφέρει η προηγμένη άνεση Citroën Advanced Comfort®.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν το C1 Special Edition, το C4 Cactus One Tone Edition, το C – Elysee και το Grand C4 Picasso.

Επισκεφθείτε το Περίπτερο της Citroen στην Έκθεση “Αυτοκίνηση Fysikon 2017”!