Νέο Citroën SPACETOURER

Κοινοποίησε το άρθρο

Η PSA ανακοίνωσε σήμερα το νέο Citroën SPACETOURER, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε επιβατικές MPV εκδόσεις για ιδιωτική χρήση, καθώς και σε επαγγελματικές για μεταφορές επιβατών.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου μοντέλου έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο του 2016, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2016 θα ξεκινήσει και η εμπορική διάθεσή του.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε σήμερα το νέο Citroën SPACETOURER. Το νέο μοντέλο είναι η εξέλιξη και η παραγωγή μίας νέας αποδοτικής πλατφόρμας, προσφέροντας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους” δήλωσε ο Patrice Lucas, επικεφαλής στο τομέα Προγραμματισμού και Στρατηγικής στον όμιλο PSA.

Στόχος είναι η παραγωγή άκρως ανταγωνιστικών επαγγελματικών μοντέλων μεσαίου μεγέθους, επιβατικών και Combi εκδόσεων, με όφελος το βέλτιστο κόστος εξέλιξης και παραγωγής.

Το νέο μοντέλο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του ομίλου PSA στο Sevelnord, στη Valenciennes της Γαλλίας, διευρύνοντας μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Toyota Motor Europe (TME).