Στη Γενεύη, η Citroën παρουσιάζει την ενέργεια, τη δυναμική και το φρέσκο αέρα της γκάμας της

Κοινοποίησε το άρθρο

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 13 Μαρτίου, η Citroën (Hall 6) ενδυναμώνει το “Feel Good, Be Different” προφίλ της και παρουσιάζει τα νέα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της, με συνεργασίες που βασίζονται σε μία κοινή αρχή: την ενέργεια και τη φρεσκάδα.

Στη Γενεύη, η Citroën παρουσιάζει την ενέργεια, τη δυναμική και το φρέσκο αέρα της γκάμας της, που προωθούν την ευημερία, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκουν! Η Citroën παρουσιάζει επίσης συνεργασίες οι οποίες απηχούν τη δημιουργικότητα και την τόλμη της μάρκας!

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Citroën SpaceTourer και Παγκόσμια Παρουσίαση του πρωτότυπου Citroën SpaceTourer Hyphen

Σύγχρονο, γεμάτο χαρακτήρα, που συνδυάζει τη φιλικότητα με την ευελιξία, το νέο Citroën SpaceTourer ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σημερινής οικογένειας όσο και των επαγγελματιών.

Παράλληλα με το νέο Citroën SpaceTourer, παγκόσμια Πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει και το πρωτότυπο Citroën SpaceTourer Hyphen που έχει βασιστεί στη συνεργασία της Citroen και του νεανικού ποπ-ροκ γαλλικού συγκροτήματος Hyphen Hyphen. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ των οικογενειών και των νέων ανθρώπων, των πολυμορφικών και των SUV, των πόλεων και των ανοιχτών οριζόντων. Με έμφαση στην περιπέτεια, αυτό το φρέσκο, πολύχρωμο, 4×4, αφαρπάζει το πνεύμα της ευημερίας και της αναψυχής από το μοντέλο παραγωγής και προχωράει ένα βήμα παραπάνω. Οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι προσκεκλημένοι στο περίπτερο της Citroen την 1η Μαρτίου στις 9:30 π.μ. για μια ζωντανή μουσική παράσταση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Νέο Citroën E-MEHARI, η εμπνευσμένη ιδέα

Citroën E-Méhari: μία επαναστατική ιδέα, πρωτοστατεί στην εικόνα της μάρκας, αλλά ταυτόχρονα είναι κάτι πολύ περισσότερο: ένα 100% ηλεκτρικό 4-θέσιο με σύγχρονη, διασκεδαστική σχεδίαση, συνδυάζοντας το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον.

Παράλληλα με αυτό το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί μια νέα και μοναδική ιδέα που γεννήθηκε από τη συνεργασία της Citroën με δημοφιλή γαλλικό οίκο μόδας. Μια ξεχωριστή ιδέα η οποία θα παρουσιαστεί λίγες ημέρες πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Citroen Range

Citroën C4 Cactus : 2 νέες εκδόσεις

Νέο, 100% εμπνευσμένο για εκτός των τειχών περιπέτειες, παράγεται σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης εταιρία ειδών surf, η ειδική έκδοση Citroën C4 Cactus Rip Curl εισάγει το σύστημα Grip Control για καλύτερη πρόσφυση, και χαρακτήρα που ενισχύει το στυλ.

Αποκάλυψη σε ολόλευκο χρώμα, και για το Citroën C4 Cactus “W” προσφέρει μια νέα αστική πρωτότυπη εμφάνιση που επιλέγει την κομψότητα.

ΓΚΑΜΑ CITROEN: ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα μοντέλα της Citroen προσφέρουν μοναδική σχεδίαση, άνεση και χρήσιμη τεχνολογία, όπως τα C1, C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso ή Berlingo. Κοινός παρονομαστής της γκάμας είναι η πραγματική τεχνογνωσία της Citroën: η άνεση σε συνδυασμό με την τεχνολογία. Άνεση για την ευημερία του σώματος και του πνεύματος, δίνει απαντήσεις σε ένα νέο τρόπο ζωής, της συμβίωσης με το αυτοκίνητο. Μια εμπειρία διαφορετική που βασίζεται στην τεχνογνωσία, όπως οι νέοι τρικύλινδροι κινητήρες βενζίνης PureTech (βραβευμένοι ως “Κινητήρας της Χρονιάς για το 2015”) και οι νέοι κινητήρες Diesel BlueHDi των οποίων η τεχνολογία SCR είναι αναγνωρισμένη ως η πιο επιτυχημένη στο χειρισμό των NOx και το επίπεδο των εκπομπών ρύπων CO2. Αμφότεροι οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro 6, με εξαιρετικά επίπεδα κατανάλωσης και απόδοσης καυσίμου και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπόκεινται σε καταβολή τελών κυκλοφορίας.