Η Comline λαμβάνει το Βραβείο της Βασίλισσας της Αγγλίας για τις Επιχειρήσεις: Διεθνές Εμπόριο 2016

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Comline Auto parts Ltd (Comline) ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι είναι μία εκ των επιλεγμένων βρετανικών επιχειρήσεων που λαμβάνει την τιμητική διάκριση του Βραβείου Επιχειρήσεων της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει μία επιτυχημένη επιχείρηση στην Μεγάλη Βρετανία. Η Comline αναγνωρίζεται ειδικότερα για την ανάπτυξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της και για το λόγο αυτό λαμβάνει το «Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις: Διεθνές Εμπόριο 2016»*.

Η επιτυχία της Comline οφείλεται στη συνεχή και σημαντική ανάπτυξη που έχει επιδείξει η εταιρεία στις διεθνείς αγορές. Με βασικό κορμό τα Φίλτρα και τα Ανταλλακτικά Συστήματος Φρένων και συμπληρώνοντας την γκάμα με ανταλλακτικά στις κατηγορίες Εμπρόσθιου Συστήματος καθώς και Συστήματος Μετάδοσης Κίνησης, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Comline εξάγονται πλέον σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, κυρίως στην Ευρώπη και στη Βόρειο Αμερική καθώς και σε άλλες. Ανεξαρτήτως των συνθηκών της εκάστοτε αγοράς, η συνειδητή επιλογή της Comline να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας εφάμιλλα των γνησίων και σε ανταγωνιστικές τιμές, την βοηθά να κερδίζει συνεχώς έδαφος στις αγορές των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Comline, κ. Divyesh Kamdar, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό όλων στην Comline για την τιμητική διάκριση:

«Είναι μία υπέροχη στιγμή για όλους όσoυς ανήκουν και συνεργάζονται με την Comline! Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μία Βρετανική Εταιρεία και δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη τιμή από το Βραβείο που λαμβάνουμε σήμερα από την Αυτού Εξοχότητα Βασίλισσα της Αγγλίας.

Η Comline εξακολουθεί να διαγράφει σημαντική επιτυχία στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, οι εξαγωγικές της επιδόσεις δε, χαρακτηρίζονται από πραγματικά αξιέπαινα αποτελέσματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το αφοσιωμένο προσωπικό της εταιρείας σε συνδυασμό με τους αντιπροσώπους μας, έχει οδηγήσει σε τριπλασιασμό των εξαγωγών από το 2012. Η επιβράβευση αυτής μας της προσπάθειας με το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις είναι μία μεγάλη τιμή που θα συνοδεύει την Comline για τα επόμενα χρόνια.»

Το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις αποτελεί σταθμό στην ιστορία της Comline και σηματοδοτεί την πορεία ανάπτυξης της επιχείρησης τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της.

160112 Comline Hellas Coated Disc with Packaging