Η DS Automobiles ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΓΕΝΕΥΗΣ

Κοινοποίησε το άρθρο

Η DS Automobiles θα κάνει αισθητή την παρουσία της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

με εντελώς ανανεωμένη γκάμα αυτοκινήτων, δύο παγκόσμιες πρεμιέρες και την εικονική πραγματικότητα της DS Automobiles, μία μοναδική και καθηλωτική εμπειρία 3D.

Νέες εκδόσεις των εξελιγμένων παριζιάνικων DS 3, το best-seller της DS, θα μοιράζονται τα φώτα της δημοσιότητας με το DS 3 PERFORMANCE, μία ξεχωριστή, δυναμική έκδοση που κάνει το ντεμπούτο της στη Γενεύη.

Η άλλη παγκόσμια πρεμιέρα είναι μία εντελώς μοναδική και άκρως διακριτή προηγμένη τεχνολογία της DS Automobiles, με εξαιρετική φινέτσα και σπορ στυλ. Το πέπλο θα αρθεί στις 08:45 π.μ. την Τρίτη 1η Μαρτίου στην περίπτερο της DS Automobiles (Hall 6 στο Εκθεσιακό Κέντρο Palexpo της Γενεύης).

Η DS Automobiles θα είναι στο 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με εκθέματα, που είναι η επιτομή της γαλλικής μηχανικής τεχνογνωσίας και της avant-garde σχεδίασης.

Ένα χρόνο πριν, στη Γενεύη, το εμπορικό σήμα της DS Automobiles ξεκίνησε την αυτόνομη παρουσία του ως η τρίτη μάρκα του ομίλου της PSA. Την 1η Μαρτίου 2016, η DS Automobiles θα παρουσιάσει μια εντελώς ανανεωμένη γκάμα αυτοκινήτων. Το νέο DS 3 Performance σε εκδόσεις Hatchback και Cabrio θα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους. Θα υπάρξει μια μοναδική καθηλωτική εμπειρία 3D με τίτλο DS Virtual Vision, προσφέροντας στους επισκέπτες μια σε βάθος ξενάγηση γύρω από το Νέο DS 3 και τις εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσής του. Χωρίς αμφιβολία, θα είναι η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης στο περίπτερο της DS Automobiles, που θα λάβει χώρα την Τρίτη 1η Μαρτίου στις 08.45 π.μ.. Το επίκεντρο στο περίπτερο της DS Automobiles θα είναι η τεχνολογία, η γαλλική φινέτσα, και ο δυναμισμός στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.