H BMW M5 στο Need for Speed Payback

Κοινοποίησε το άρθρο

Παγκόσμια πρεμιέρα στο GamesCom στην Κολωνία. Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα μπορούν να οδηγήσουν το πολυτελές sedan υψηλών επιδόσεων στο GamesCom φέτος το φθινόπωρο, πριν κυκλοφορήσει του χρόνου στο δρόμο. Απολαύστε τη BMW M5 σε πρώτη, πλήρη αποκάλυψη στο High Stakes Τρέιλερ του Need for Speed Payback.

 

P90274527 highRes world-premiere-of-th

Η Electronic Arts και το BMW Group φέρνουν για πρώτη φορά τη νέα BMW M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.5 l/100 km*, Εκπομπές CO2στο μικτό κύκλο: 241 g/km*) στο Need for SpeedTM Payback, το blockbuster δράσης με συναρπαστικές σκηνές οδήγησης που θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο. Είναι η πρώτη φορά που η BMW αποκαλύπτει ένα αυτοκίνητο από την πλατφόρμα ενός videogame, παρουσιάζοντας τη νέα BMW M5 στο gamescom, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση διαδραστικών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Η νέα BMW M5 βασίζεται στην παραδοσιακή φιλοσοφία ενός πολυτελούς τετράθυρου business sedan, απευθυνόμενη σε οδηγούς που γοητεύονται από τις υψηλές επιδόσεις και την αδρεναλίνη. Οι παίκτες του Need for SpeedTM Payback θα είναι από τους πρώτους που θα βιώσουν τις δυνατότητες του νέου συστήματος M xDrive AWD, διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης και το ποικιλόμορφο τοπίο της Fortune Valley.

«Η νέα BMW M5 είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο», σχολίασε ο Marcus Nilsson, Executive Producer της Ghost Games. «Συνδυάζει τεράστια ιπποδύναμη και ροπή με μία ακαταμάχητη σχεδίαση, και οι παίκτες μας θα ανυπομονούν να πάρουν θέση πίσω από το τιμόνι της νέας M5. Παρακολουθώντας το να ξεκινά για εντυπωσιακές ληστείες, να προσπερνά αστυνομικούς σε επικές καταδιώξεις ή απλά να ταξιδεύει στον ανοιχτό δρόμο, αυτό το αυτοκίνητο ενσαρκώνει επιδόσεις, ταχύτητα και πάθος, καθώς είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα στο Need for SpeedTM Payback».

Η M5 προάγει τη σειρά BMW M σε νέα επίπεδα, με 441 kW/600 hp, μέγιστη ροπή 750 Nm και κατανάλωση 10.5 l/100 km στο μικτό κύκλο με εκπομπές CO2 241 g/km, τιμές που υπόσχονται ανώτερη ελκτική ισχύ και εντυπωσιακές επιδόσεις. Το νέο M xDrive που φέρει την υπογραφή της BMW M GmbH είναι το πιο ενεργό σύστημα τετρακίνησης που έχει εμφανιστεί ποτέ στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων και θα δίνει το παρών σε διάφορες σκηνές του Need for SpeedTM Payback.