H Comline δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Autotec Expo 2019

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Comline, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές  ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη, κυριάρχησε στην έκθεση ανταλλακτικών επιβατικών – φορτηγών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων Autotec Expo 2019. Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 126 m2, διακοσμημένο με τα ξεχωριστά μπλε και κίτρινα χρώματα της εταιρείας, η Comline παρουσίασε την μεγάλη γκάμα προϊόντων της, που καλύπτει πληθώρα κατηγοριών, στους επισκέπτες που έφτασαν τους 18.000.

 

Ο κ. Ishan Kamdar, Managing Director του Ομίλου Eταιρειών Comline σχολίασε ζωντανά από την έκθεση: «Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για την Comline και μέσω της θυγατρικής του ομίλου, Comline Hellas, μπορούμε και απολαμβάνουμε μια ισχυρή θέση στην περιοχή αυτή. Σκοπεύουμε να επωφεληθούμε από αυτή τη θέση και να την ενισχύσουμε περαιτέρω καθώς προχωρούμε. Έχοντας αυτό κατά νου, η Autotec Expo είναι σημαντική για εμάς και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ και μαρτυρώ από πρώτο χέρι την εξαιρετική παρουσίαση που ετοίμασαν οι συνάδελφοί μου από την Comline Hellas».

Το εκθεσιακό περίπτερο της Comline περιελάμβανε προϊόντα από όλες τις προϊόντικες κατηγορίες της εταιρείας όπως Φίλτρα, Φρένα, Μετάδοση, Σύστημα Διεύθυνσης & Ανάρτησης,, Ψύξη, Λιπαντικά, Μπαταρίες και Υαλοκαθαριστήρες. Το εντυπωσιακό περίπτερο αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για να μπορέσουν οι επισκέπτες  να θαυμάσουν τα προϊόντα της εταιρείας και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Comline Hellas αλλά και εκπροσώπους της εταιρείας που ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για την έκθεση αυτή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.comlinehellas.gr/