H Comline Hellas χορηγός της ομάδας Alimo Dynamics για τον διαγωνισμό F1 In Schools

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Comline, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκίνητου στην Ευρώπη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία silver χορηγίας για την ομάδα Alimo Dynamics που συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό Formula 1 in Schools.
To F1 in Schools είναι ένα πρόγραμμα STEM [Science, Technology, Engineering and Mathematics] που οδηγεί τους μαθητές στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά δουλεύοντας ομαδικά στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο διαγωνισμός υλοποιείται εδώ και 14 χρόνια σε περισσότερες από 30 χώρες και συμμετέχουν πάνω από 17.000 μαθητές.
Η Alimo Dynamics, που αποτελείται από 4 βασικά και 3 υποστηρικτικά μέλη, είναι μια πολλά υποσχόμενη ομάδα με εμπειρία στον διαγωνισμό που στοχεύει στην απόκτηση της πρωτιάς σε εθνικό επίπεδο και γιατί όχι και σε παγκόσμιο. Η Comline Hellas ενισχύει την προσπάθεια των παιδιών αυτών και τους εύχεται καλή επιτυχία στους προκριματικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τις ερχόμενες ημέρες