H GIANNIRIS A.E. στην 82η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Γιαννίρης ΑΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, δίνουν για ακόμη μια φορά το δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη εκθεσιακή οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2017 που διοργανώνεται φέτος 9-17 Σεπτεμβρίου.

 

Peugeot

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί και τα 40 χρόνια παρουσίας της Γιαννίρης ΑΕ στον κλάδο του αυτοκινήτου, σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή, η οποία αντανακλάται στην 82η ΔΕΘ με την παρουσία τεσσάρων ηγετικών μαρκών: Peugeot, DS, Jeep, Citroën.

Αναλυτικότερα:

H δυναμική γκάμα της Peugeot πρωταγωνιστεί στην 82η ΔΕΘ ως επίσημη μάρκα αυτοκινήτου της φετινής διοργάνωσης – Οfficial Car, έτοιμη να εντυπωσιάσει και να συζητηθεί με τον ιστορικό συνδυασμό κορυφαίας τεχνολογίας και τεχνογνωσίας της. Η γκάμα των μοντέλων Peugeot με βασικό πρωταγωνιστή το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017, το Peugeot 3008, συνθέτουν ένα περίπτερο με τον διακριτό χαρακτήρα του γαλλικού κολοσσού και σκιαγραφούν μια εικόνα παραπάνω από αισθητή. 

Citroen

Επιβλητικό και το περίπτερο της DS Automobiles που είναι αναμενόμενο να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές παρουσιάζοντας τα νέα DS3 και DS4 αλλά και το άκρως εντυπωσιακό DS5, ικανοποιώντας πλήρως τους λάτρεις της πολυτέλειας.

Πρώτη πανελλαδική εμφάνιση του πολυαναμενόμενου Jeep Compass, στο περίπτερο της Jeep, το οποίο εκτιμάται πως θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου για μια πρώτη ματιά στον νέο κυρίαρχο των SUV. Εκεί θα είναι και το αγαπημένο «αγρίμι» της πόλης, το Renegade, που έχει αγαπήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο!

Στο περίπτερο της Citroën η ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας με την πλήρως ανταγωνιστική γκάμα αυτοκινήτων που φέρουν την υπογραφή της, θα είναι εμφανής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα σύγχρονα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της, το νέο C3 που προσφέρει 144 συνδυασμούς εξατομίκευσης και την εντυπωσιακή ConnectedCAM Citroën™, καθώς και να ανακαλύψουν το νέο πρόγραμμα ‘Citroën Respect’ που… τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο νέο τους αυτοκίνητο!

Jeep