Η Hyundai Ελλάς λανσάρει το νέο πρόγραμμα «Before Service»

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Hyundai Ελλάς Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τη Hyundai Motor, με γνώμονα τη δεδομένη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λανσάρει το νέο πρόγραμμα «Before Service».

 Τo νέο πρόγραμμα «Before Service» της Hyundai θα ξεκινήσει την παρουσία του στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 στο Πρώην Δυτ. Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 14 έως τις 22 Νοεμβρίου 2015.

Με τo πρόγραμμα «Before Service», η Hyundai με την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της, προσφέρει σε όλους τους κατόχους Hyundai καλύτερες συνθήκες ασφαλούς κίνησης του αυτοκινήτου τους με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος, ενώ ταυτόχρονα τους φέρνει σε επαφή με τα νέα μοντέλα της μάρκας και την υψηλή τους ποιότητα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Before Service», ο κάθε κάτοχος Hyundai μπορεί να επωφεληθεί από τις παρακάτω σημαντικές παροχές :

Δωρεάν Τεχνικός  Έλεγχος  15 σημείων

Παροχή έκπτωσης μέχρι 20% στα Ανταλλακτικά Hyundai επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή και Παροχή έκπτωσης μέχρι 20% επί της εργατώρας λιανικής  του  Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή,  για τις επισκευές που θα προκύψουν από τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο (εφόσον υπάρχει σχετική εντολή από τον πελάτη). [Σημείωση : H έκπτωση δεν αφορά ανταλλακτικά και εργασίες προγραμματισμένης συντήρησης].

Στους κατόχους Hyundai που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα «Before Service» θα προσφερθούν ως δώρα εργοστασικά σετ χειμερινής φροντίδας για το Hyundai τους (έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Στο χώρο διεξαγωγής του Τest Drive της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 και κοντά στον ειδικό χώρο «Hyundai Before Service» θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για δοκιμαστική οδήγηση (test drive) οι πολυβραβευμένες Νέα Γενιά i10 & Νέα Γενιά i20, που πλέον διατίθενται με το σύστημα πολυμέσων iView, με στόχο τη γνωριμία τους με τη νέα φιλοσοφία, ποιότητα και τεχνολογία των αυτοκινήτων HYUNDAI.

Επίσης, στον ίδιο χώρο οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το Νέο i30 Diesel Auto 7-DCT της Hyundai.

Τo νέο πρόγραμμα «Before Service» της Hyundai θα εξακολουθήσει να ισχύει έως και 31/12/2015.

Οι κάτοιχοι Hyundai θα μπορούν από τη λίστα των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του Δικτύου Hyundai που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.hyundai.gr να επιλέξουν τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής τους.