Συναρπαστικό διαφημιστικό σποτ της LASSA με την Μπαρτσελόνα ! [video]

Κοινοποίησε το άρθρο

Η LASSA αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με εξαγωγή των προϊόντων της σε πάνω από 60 χώρες της Υφηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται και ελαστικά της Bridgestone.

Η συγκεκριμένη φίρμα ελαστικών, ως μια εκ των μεγαλύτερων χορηγών των ομάδων της Μπαρτσελόνα, δημιούργησε ένα συναρπαστικό διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν φημισμένοι αθλητές της.

Συγκεκριμένα αθλητές του μεγάλου Καταλανικού κλαμπ, όπως οι Αρντά Τουράν, Ζεράρ Πικέ, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ και Ιβάν Ράκιτιτς, καθώς και οι αρχηγοί των ομάδων μπάσκετ και χάντμπολ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Βίκτορ Τομάς, μας δείχνουν πως επιτυγχάνουν μια άκρως συναρπαστική προπόνηση με την βοήθεια των ελαστικών Lassa.

H LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.  

Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά LASSA, έχοντας ως γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της Θεοχαράκης Α.Ε.