Η Mitsubishi Motors στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα παρουσιάσει σε πρεμιέρα το MITSUBISHI eX Concept*1 στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης*2.

Το MITSUBISHI eX Concept που πραγματοποιεί το Ευρωπαϊκό πρεμιέρα έχει τη μορφή ενός συμπαγούς SUV με την επόμενη γενιά του συστήματος EV το οποίο προσφέρει αυτονομία 400 km. Το πρωτότυπο ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της MMC Driving Beyond – Another Step Forward with SUVs and Electric Power (Η Εξέλιξη Συνεχίζεται – Ένα Ακόμα Βήμα Προόδου με τα SUV και την Ηλεκτροκίνηση).

Στο περίπτερο της MMC, το MITSUBISHI eX Concept θα πλαισιώσουν συνολικά 13 οχήματα (10 τις Ημέρες Τύπου): ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παγκόσμιο ντεμπούτο των L200*3 GEOSEEK*4 Concept και ASX*5 GEOSEEK Concept – και τα δύο εξοπλισμένα για την απόλυτη περιπέτεια – καθώς και το 2017 ASX το οποίο έχει περάσει από facelift.

Άλλα ενδιαφέροντα εκθέματα στο περίπτερο της MMC θα είναι ένα μοντέλο σασί του plug-in υβριδικού EV Outlander PHEV ενώ θα προβάλλεται και η 50ετής ιστορία της MMC στην έρευνα και εξέλιξη των ηλεκτρικών οχημάτων.

Ειδικότερα το Outlander PHEV σασί θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων με κατανοητό τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των κύριων τεχνικών χαρακτηριστικών των συστημάτων PHEV και Twin Motor 4WD. Επιπλέον, την προσοχή αναμένεται να προσελκύσει και μια απεικόνιση του τρόπου τροφοδοσίας ενός σπιτιού σε ηλεκτρικό ρεύμα από τη μπαταρία του οχήματος.

{gallery}news/mitsubishi/geneva2016{/gallery}