Νέο πρόγραμμα BMW Leasing 114d

Κοινοποίησε το άρθρο

Τώρα, η κορυφαία ποιότητα BMW γίνεται εταιρικό προνόμιο, καθώς η BMW Financial Services προσφέρει νέο πρόγραμμα Leasing για την BMW 114 d με προνομιακούς όρους.

 Νέο πρόγραμμα BMW Leasing 114d

Κύρια χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων BMW είναι η γνήσια οδηγική απόλαυση, η σπορ κομψότητα και η προηγμένη τεχνολογία.

0% προκαταβολή.

Μηνιαίο μίσθωμα €366 (πλέον ΦΠΑ).

Διάρκεια 48 μήνες.

15.000 χλμ ετησίως.

Χαμηλή φορολογική επιβάρυνση λόγω της αξίας αυτοκινήτου (Λιανική Τιμή Προ Φόρων: €16.995), η οποία τοποθετείται σε χαμηλή φορολογική κλίμακα εταιρικών αυτοκινήτων.

Πλούσιο πακέτο υπηρεσιών, που απαλλάσσει από επιπλέον κόστη διαχείρισης, ασφάλισης και συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες BMW Leasing εξασφαλίζουν:

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευών με Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas, σύμφωνα με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive.

Αντικατάσταση ελαστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas.

Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (μικτή ασφάλεια) για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

24ωρη Οδική Βοήθεια.

Πληρωμή και αποστολή των τελών κυκλοφορίας για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Αντικατάσταση οχήματος για όσο διάστημα χρειαστεί, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος της συμφωνημένης μίσθωσης, ο πελάτης BMW Leasing μπορεί να επιλέξει το επόμενο αυτοκίνητο που θα καλύπτει τις νέες του ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW Financial Services στο τηλέφωνο 210-9118 500 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:

https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/bmw-financial-services/1series-5door-leasing.html