New York από την Genesis με βλέψεις στην κορυφή των μεσαίων premium

Κοινοποίησε το άρθρο
Στην Έκθεση της Νέας Υόρκης, μέσω του εντυπωσιακού πρωτότυπου New York, η Genesis μας αποκαλύπτει τι σκοπό έχει. Το αποτέλεσμα με την πρώτη ματιά είναι αρκετά εντυπωσιακό, με το πρωτότυπο να υιοθετεί ένα πολύ όμορφο αμάξωμα, που συνδυάζει στοιχεία 4θυρου και κουπέ. Με αυτό λοιπόν η θυγατρική μάρκα της Hyundai, η Genesis,  θα τεθεί αντιμέτωπη με όλα τα πολυτελή premium στη μεσαία κατηγορία.
gonews-Genesis New York2
Στο εσωτερικό, η διάταξη είναι 2+2 θέσεων και στο ταμπλό, ξεχωρίζει η κατασκευασμένη από την LG μεγάλη ψηφιακή οθόνη 21 ιντσών
 
Στο εσωτερικό, η διάταξη είναι 2+2 θέσεων και στο ταμπλό, ξεχωρίζει η κατασκευασμένη από την LG μεγάλη ψηφιακή οθόνη 21 ιντσών στο πάνω τμήμα του, η οποία προσφέρει εξαιρετική εικόνα και ενσωματώνει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων.
 
Από πλευράς κινητήρα, η Genesis έχει εφοδιάσει το πρωτότυπο με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο διαθέτει έναν 2λιτρο GDi βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Η συνολική ισχύς του συστήματος είναι 245 ίπποι και η ροπή του αγγίζει τα 353 Nm.