Νέες Τιμές Citroen!

Κοινοποίησε το άρθρο

H Citroen παραμένει πάντα πιστή στις αρχές της, καθώς ανέκαθεν προσέφερε αυτοκίνητα με κορυφαίο εξοπλισμό, υψηλή τεχνολογία και ασφάλεια, τους οικονομικότερους κινητήρες, σε ασυναγώνιστες τιμές!

 Έτσι και τώρα, με το νέο φορολογικό καθεστώς, στη Citroen δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτό που πάντα πρέσβευε, καθώς και πάλι προσφέρει όλα τα μοντέλα της γκάμας της με πλούσιο εξοπλισμό και άκρως ανταγωνιστικές τιμές! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!

Ο νέος τιμοκατάλογος συνοδεύεται από επιπλέον προσφορές στα μοντέλα της μάρκας, που κάνουν τα αυτοκίνητα, ακόμη και φθηνότερα της απόσυρσης!

Τα παραπάνω θα επικοινωνηθούν με νέα διαφημιστική καμπάνια, που περιλαμβάνει τέσσερα τηλεοπτικά σποτ που αφορούν στα μοντέλα C1, C3, C4 Cactus και C4!

Όλη η γκάμα της Citroen περιλαμβάνει κορυφαία τεχνολογία και πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Οι υπερσύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech έως 130hp Turbo και Diesel BlueHDi προδιαγραφών Euro 6 προσφέρουν κορυφαία δύναμη και οικονομία, είναι στοιχεία που κάνουν τα μοντέλα της Citroen τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία τους.

Κλείστε τώρα ένα test drive ή επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen!