Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Κοινοποίησε το άρθρο

Πολλοί είναι εκείνοι που τρέμουν εκ των προτέρων τη διαδικασία φόρτωσης του αυτοκινήτου όταν φεύγουν για διακοπές με την οικογένεια.

Τέτοια άγχη απλά δεν υπάρχουν χάρη στα αξεσουάρ που δημιούργησε η Opel με σκοπό να βάλει τέλος στο χάος. Αξεσουάρ όπως ειδικές βάσεις, διαχωριστικές μπάρες ή δίχτυα προσφέρουν ασφαλή αποθήκευση και εύκολη προσβασιμότητα σε αντικείμενα άμεσης ανάγκης. Άλλωστε το ταξίδι με το αυτοκίνητο έχει πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά για οικογένειες με παιδιά. Τα πάντα μπορούν να φορτωθούν, από καροτσάκια μέχρι ποδήλατα και μπαστούνια πεζοπορίας. Και όσοι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar μπορούν να έχουν διπλό όφελος: αφενός ένα πρόσθετο «δίχτυ ασφαλείας» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφετέρου ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot για μέχρι επτά κινητές συσκευές, για να είναι όλη η οικογένεια ευχαριστημένη.

«Η γκάμα των αξεσουάρ μας αποτελείται από 50 και πλέον προϊοντικές σειρές μεταξύ των οποίων τα πακέτα FlexOrganizer΄, για τέλεια οργάνωση και τάξη στο χώρο αποσκευών και βελτιωμένη ασφάλεια» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales. «Προσωπικά, για μεγάλα ταξίδια με παιδιά προτείνω ανεπιφύλακτα τον αντάπτορα FlexConnect, που επιτρέπει τη σύνδεση ενός tablet στο προσκέφαλο του εμπρός καθίσματος για την ψυχαγωγία των παιδιών στο πίσω μέρος της καμπίνας.»

Opel-Astra-Sports-Tourer-296932