Renault Total Care 5 PLUS

Κοινοποίησε το άρθρο

Η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5 Plus εξασφαλίζει σε όλους τους ιδιοκτήτες Renault, με μοντέλα 5 ετών και άνω, απόλυτη ξεγνοιασιά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου τους.

Η συντήρηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποτελεί εξαιρετικής σημασίας διαδικασία για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία κάθε αυτοκινήτου, ιδιαίτερα για όσα έχουν ήδη συμπληρώσει ένα σημαντικό αριθμό χρόνων ζωής και πιθανά χιλιομέτρων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, δίνει αυτό το χειμώνα –μέσω του προγράμματος Renault Total Car 5 Plus- την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες Renault, 5 ετών και άνω, να ελέγξουν εντελώς δωρεάν το αυτοκίνητο τους. Παράλληλα στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή μπορούν μέσω του προγράμματος να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές τιμές, κρατώντας πάντα σταθερή την υψηλή ποιότητα που προσφέρει το επίσημο δίκτυο επισκευαστών της εταιρείας. Τα πακέτα περιλαμβάνουν το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.), προσφέροντας απόλυτη διαφάνεια, αφού ο πελάτης γνωρίζει εκ των προτέρων το ακριβές ποσό που θα καταβάλει για την ολοκλήρωση της επισκευής. Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι οι ιδιοκτήτες Renault να είναι εντελώς ξέγνοιαστοι όσον αφορά στη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, απολαμβάνοντας υπεύθυνη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Το πρόγραμμα Renault Total Care 5 Plus, που ισχύει μέχρι το τέλος του έτους, περιλαμβάνει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, 10 πακέτα συντήρησης και επισκευής που αφορούν σε μερικές από τις πιο συχνές εργασίες, καθώς και ειδικές προσφορές για ανταλλακτικά και αξεσουάρ με συνολικό όφελος έως 30%.

Μέσω του Renault Total Care η TEOREN MOTORS έχει ήδη δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους φίλους της Renault. Τώρα με το πρόγραμμα Total Care 5 Plus, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων 5 ετών και άνω έχουν την ιδανική ευκαιρία να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στο όχημα τους με την εγγύηση της Renault.  

00031152