Πρώτη εμφάνιση του ŠKODA KODIAQ στο ευρύ κοινό

Κοινοποίησε το άρθρο

Η ŠKODA θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα μοντέλο που είναι δυνατότερο από μία αρκούδα.

Για το διάστημα 1 – 16 Οκτωβρίου 2016, ο ραγδαία αναπτυσσόμενος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει το ŠKODA KODIAQ στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Με μήκος 4,70 m, με δυνατότητα επιλογής 5 και 7 καθισμάτων και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, το SKODA KODIAQ είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.

Από τον Φεβρουάριο του 2017, το νέο μοντέλο της ŠKODA θα μπει δυναμικά στην αγορά με όπλα του: τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την έντονη προσωπικότητα, τους εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, την ευφυΐα στην πρακτική εφαρμογή και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάτι που διαθέτουν μόνο αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Με το KODIAQ, η ŠKODA επεκτείνει τη γκάμα της σε επτά μοντέλα και με περισσότερες από 40 εκδόσεις. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκτεταμένης εκστρατείας SUV. Ως μέρος της στρατηγικής της 2025, θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV, με την κατασκευή επιπλέον νέων μοντέλων στα επόμενα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την γκάμα της και θα προσελκύσει νέους πελάτες. Με το KODIAQ  να οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση, η μάρκα επεκτείνει τη φιλοσοφία της στο να προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο σε κάθε κατηγορία.

{gallery}news/skoda/kodiaq_paris{/gallery}