To νέο Hyundai Tucson στην Ελλάδα (+ τιμές)

Κοινοποίησε το άρθρο
hyundai_tucson_hybrid_9

Το νέο Hyundai Tucson, αποτελεί τη νέα πρόταση της κορεάτικης φίρμας στη μεσαία κατηγορία των SUV.

Το νέο Hyundai Tucson προσφέρεται με υβριδικά σύνολα (mild, full και plug-in), ενώ -σχεδιαστικά- φέρει μια πολύ επιθετική εμφάνιση με LED φώτα τόσο εμπρός όσο και πίσω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Το μήκος του φτάνει τα 4,5 μέτρα και ο χώρος αποσκευών αντιστοιχεί στα 620 λίτρα (με την αναδίπλωση, φτάνει στα 1.799 λίτρα).

Το νέο Tucson εφοδιάζεται με 1.6 T-GDI βενζινοκινητήρα 150 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, είτε με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Παράλληλα, διατίθεται με 1.6 turbo με 180 ίππους και έναν πετρελαιοκινητήρα 1.6D 136 ίππων. Στην κορυφή τοποθετείται το Tucson 1.6Τ 230 ίππων.

hyundai_tucson_hybrid_9

Κατά το λανσάρισμα, η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τα παρακάτω σύνολα:

  • Ήπια υβριδικός βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDI Smartstream με απόδοση 150 PS και 250 Nm που συνδυάζεται με το κιβώτιο Intelligent Manual Transmission (6iMT) ή με το αυτόματο διπλόυ συμπλέκτη (7DCT) τα οποία στέλνουν την κίνηση στους εμπρός τροχούς.
  • Ήπια υβριδικός βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDI Smartstream με απόδοση 180 PS και 265 Nm που συνδυάζεται με το κιβώτιο Intelligent Manual Transmission (6iMT) και κίνηση εμπρός, ή με το αυτόματο διπλόυ συμπλέκτη (7DCT) και τετρακίνηση.

oi-times-toy-neoy-hyundai-tucson1

  • Ήπια υβριδικός πετρελαιοκινητήρας 1.6 CRDi Smartstream με 136 PS και 280 Nm / 320 Nm. Συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλόυ συμπλέκτη (7DCT) το οπόιο στέλνει κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.
  • Πλήρως υβριδική έκδοση με τον 1.6 T-GDI, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ηλεκτροκινητήρα 44,2 kW και μπαταρία 1,49 kWh. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 230 PS και τα 265 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 8″ (8,3″) και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 193 km/h.

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων του νέου Hyundai Tucson στον παρακάτω πίνακα: