To Abarth 124 Spider με 41.500 ευρώ στην Ελλάδα !

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Abarth διευρύνει τη γκάμα της με έναν απόλυτο πρεσβευτή των αξιών της, το νέο Abarth 124 Spider, το αυτοκίνητο που συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα ενός γνήσιου roadster με τα χαρακτηριστικά που καταξίωσαν την μάρκα.

Οι λάτρεις των roadsters και όχι μόνο, μπορούν πλέον να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Abarth για να αποκτήσουν τη μοναδική έκδοση 124 Spider με 41.500 ευρώ (ή 43.500 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο) και υπέρπληρες πακέτο εξοπλισμού.

Το νέο σπορ Roadster διαθέτει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει το απόλυτο πρότυπο της απολαυστικής οδήγησης και της ελευθερίας. Αποτελείται από ένα δυναμικό “set-up” με πίσω κίνηση εξελιγμένης διάταξης σε συνδυασμό με διαμήκη τοποθέτηση ενός ισχυρού και αποδοτικού κινητήρα και υπεροχή αναρτήσεων. Παράλληλα, πρόκειται για μια κατασκευή χαμηλού βάρους με εκτεταμένη χρήση ελαφρών και ανθεκτικών υλικών με σπορ οδηγική συμπεριφορά και εξαιρετική ευελιξία.

Το Abarth 124 Spider, εξοπλίζεται με έναν κινητήρα υψηλής απόδοσης, τον τετρακύλινδρο MultiAir 1.4 που αποδίδει 170 HP και 250 Nm ροπής, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε αυτοκίνητο με πίσω κίνηση. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα και επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6,8″.

160301 Abarth 124 spider 03

Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, το οποίο είναι συμπαγές και ελαφρύ, με τις αλλαγές των ταχυτήτων να πραγματοποιούνται εξαιρετικά γρήγορα μέσα από τον μοχλό ή τα κουπιά πίσω από το τιμόνι. Η απόδοση του αυτοκινήτου ενισχύεται ακόμη περισσότερο ρυθμίζοντας τον επιλογέα τρόπου οδήγησης στη λειτουργία “Sport”. Επιπλέον, ο ήχος του κινητήρα έχει πραγματική σημασία για ένα Abarth και έτσι η εξάτμιση Record Monza, με τον ιδιαίτερο βρυχηθμό της, ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του.

Τα πρώτα Abarth 124 Spider θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον Νοέμβριο του 2016, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωμάτων αμαξώματος (2 παστέλ “Λευκό 1975 Turini” και “ Κόκκινο Costa Brava 1972”, και 3 μεταλλικά “Μπλε Isola d’Elba 1974”, το “Γκρι Portogallo 1974” και “Μαύρο San Marino 1972”).