Volvo V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto με πόσο;

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Volvo V40 Cross Country είναι αναμφισβήτητα– και όχι άδικα – ένα από τα πιο δημοφιλή premium χάτσμπακ της ελληνικής αγοράς.

Volvo V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto με πόσο; 

Το ασφαλέστερο στην κατηγορία του, όπωςτο είχαν αναδείξει τα αποτελέσματα δοκιμών του EuroNCAP, το μόνο αυτοκίνητο παραγωγής σήμερα που διαθέτει αερόσακο πεζού ενώ στο βασικό του εξοπλισμό ανήκει και το City Safety, το οποίο προσφέρει αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή εμπόδια. Με δυνατότητα κίνησης σε κάθε δρόμο και έναν από τους ισχυρότερους βενζινοκινητήρες, 1.498κ.εκ. και 152 ίππων, ο οποίος είναι σχεδιασμένος και εξελιγμένος από την ίδια τη Volvo, που συνεργάζεται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο που προσφέρεται χωρίς χρέωση (ανήκει στο βασικό εξοπλισμό) και εξασφαλίζει τόσο σπιρτόζικες επιδόσεις όσο και οικονομία καυσίμου.

Το σχετικά πρόσφατο facelift έκανε το V40 Cross Country ακόμα πιο μοντέρνο και κομψό. Με νέα γρίλια και φωτιστικά σώματα, σπορ ζάντες και ανανεωμένη χρωματική παλέτα εξωτερικά, παράλληλα με ακόμα πιο πολυτελή υλικά και ταπετσαρίες, διακοσμητικά αλουμινίου ή ξύλου στο εσωτερικό, το V40 Cross Country δικαιολογεί επάξια το σημαντικό βραβείο “Brand Design Language Award 2016” από την επιτροπή Car Design Award, που απονεμήθηκε στη Volvo ως αναγνώριση για τη συνεισφορά της στο σύγχρονο αυτοκινητικό design.

V40 CROSS COUNTRY T3 1.5 AUTO 6

Σήμερα, η Volvo Car Hellas έρχεται να καταστήσει το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto ακόμα πιο ολοκληρωμένο, πιο ελκυστικό και πιο προσιτό! Προσφέρει το μοντέλο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και εξοπλισμένο με το πακέτο Business χωρίς επιπλέον χρέωση, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο διατίθεται με επιπλέον αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7” ενώ υπάρχει και προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας/στάθμευσης. Το V40 CrossCountry Τ3 1.5 Auto με το πακέτο Business προσφέρεται στηνπρονομιακή τιμή των 21.900 €. Αναμφίβολα, μία εξαιρετική τιμή για ένα premiumπεντάθυροχάτσμπακ παντός δρόμου, εξοπλισμένο με κινητήρα 1.498 κ.εκ. 152 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων!