Έτσι θα είναι η επόμενη Σειρά 6 της BMW;

Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της βαυαρικής εταιρείας είναι τόσο προκλητική, όσο χρειάζεται για να δημιουργεί συζητήσεις και υποθέσεις γύρω από τα νέα μοντέλα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Honda e

Δοκιμή Honda e : Το ψηφιακό και ηλεκτρικό παιδί της πόλης

0
Από EV Concept ακόμα, κατάφερε και έγινε θρύλος, ο θρύλος έγινε ηλεκτρικό πρωτότυπο και το πρωτότυπο έγινε το πιο ζωηρό, πιο επιθυμητό αυτοκίνητο πόλης...
Subaru Outback

Δοκιμή Subaru Outback: Το απόλυτο crossover αυτοκίνητο

0
Ήταν το 1995 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το νέο Subaru Outback. Σήμερα βρίσκεται στην έκτη γενιά του και αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των σημερινών πελατών, που θέλουν...
Honda SENSING 360

Honda SENSING 360 : Νέο Σύστημα Ασφάλειας και Υποστήριξης Οδηγού

0
Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING 360 που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου

 Δεδομένου πως βρίσκεται ήδη στα σκαριά η επόμενη γενιά του μεγάλου Coupe της BMW, είναι αυτονόητο πως οι νέες υποθέσεις αφορούν αυτό. Οι τολμηροί πειραματισμοί στην σχεδίαση των νέων μοντέλων της, ενισχύουν ήδη τις φήμες και σχετικά με την εικόνα της νέας εξάρας. Ένα σχεδιαστικό δίδυμο από τον Pininfarina δίνει ζωή μέσα από ένα ψηφιακό υποθετικό σχέδιο στην επόμενη Σειρά 6. Ειδικότερα ο Geoffrey Decembry επιμελήθηκε το εξωτερικό και ο Pierre Senelet σχεδίασε το εσωτερικό.

Το ψηφιακό μοντέλο αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από τα νέα μοντέλα της BMW, και κυρίως από το ηλεκτρικό SUV iX, από το οποίο δανείζεται το εμπρός μέρος.

Ο συνδυασμός των έντονων γραμμών και ακμών, δημιουργούν ένα μοντέρνο αλλά αμφιλεγόμενο σύνολο, το οποίο ανταποκρίνεται στο νέο Family Look που υιοθετεί η BMW.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και τεχνολογία αιχμής. Λιτό και σύγχρονο με έμφαση στην εργονομία και την άνεση.

Φυσικά μέχρι να παρουσιαστεί η νέα γενιά της Σειράς 6, θα δούμε αρκετά Renderings και υποθέσεις, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο η βαυαρική εταιρεία να μας εκπλήξει για ακόμα μια φορά με το στιλ που θα υιοθετήσει. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε διάφορες εικασίες γύρω από αυτήν.