Το Ford Fiesta με εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης

Το δημοφιλές Ford Fiesta – το μοντέλο της Ford με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη – θα διατίθεται για πρώτη φορά με εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης.

Τα συστήματα κίνησης Ford EcoBoost Hybrid προσφέρουν στους οδηγούς του Fiesta βελτιωμένη απόδοση σε συνδυασμό με μία πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία, με ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ταχύτερη απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και βελτιωμένες επιταχύνσεις εν κινήσει.

Η ήπια υβριδική τεχνολογία των 48-volt λανσάρεται μαζί με προηγμένες, νέες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Speed Sign Recognition. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στον αυτοκινητόδρομο ή σε διαδρομές εντός της πόλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

H Ford ανανεωμένη στο The Mall Athens

0
Σε έναν εμπνευσμένης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης χώρο, έκτασης 640 τ.μ., η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν διαδραστικό χώρο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στις νέες τάσεις...

To πληρέστερο κατάστημα για motorsport βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

0
Στο σύγχρονο κατάστημα Cosmosrally Kart & Rally Store του Γιώργου Κοσμόπουλου στην Θεσσαλονίκη, θα βρείτε ότι αφορά στο kart και το αγωνιστικό αυτοκίνητο (rollbar,αγωνιστικά καθίσματα,...

Ποιοί θα τρέξουν στην Ανάβαση Κύμης ;

0
Στα ανατολικά παράλια της Εύβοιας, στην όμορφη κωμόπολη της Κύμης, θα διεξαχθεί η 18η Ανάβασης Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος" , η οποία αποτελεί τον τρίτο...

Οι οδηγοί του Fiesta θα επωφεληθούν από την προηγμένη τεχνολογία EcoBoost Hybrid της Ford, η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη γκάμα των επιβατικών οχημάτων της εταιρείας με το νέο Ford Puma, στα τέλη του 2019.

Διαθέσιμα μέσα στη χρονιά, τα μοντέλα Fiesta EcoBoost Hybrid θα αποδίδουν 155 ίππους και θα διαθέτουν ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) με κίνηση μέσω ιμάντα αντί του στάνταρ εναλλάκτη, επιτρέποντας την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα του οχήματος σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48-volt.

googlenews