Διαρροή: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Mini Cooper S;

Κοινοποίησε το άρθρο

Ενώ περιμένουμε να δούμε επίσημα την νέα γενιά του Mini Hatchback, ήρθαν στο φως νέες φωτογραφίες του μοντέλου προ-παραγωγής, χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

 

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Μέσα σε ένα όργιο φημών των τελευταίων μηνών σχετικά με την επόμενη γενιά του Mini, κυκλοφόρησαν νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επερχόμενης γενιάς χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Η διαρροή έγινε στην Κίνα και δεν είναι ακόμα γνωστό εάν και το ευρωπαϊκο μοντέλο διατηρήσει τα ίδια χαρακτηριστικά. Το νέο μοντέλο διατηρεί την γνώριμη σιλουέτα του Mini, αν και φαίνεται μικρότερο σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Το εμπρός μέρος, σήμα κατατεθέν ακολουθεί το γνωστό σχεδιαστικό μοτίβο, πιστό στο Family Look της εταιρείας και τους δεσμούς της με το κλασικό Mini της δεκαετίας του 60, αν και αρκετά ανανεωμένο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σχεδιαστική εξέλιξη.

Το πιο ενδιαφέρον όμως σημείο είναι το πίσω μέρος, το οποίο για πρώτη φορά εγκαταλείπει τις κλασικές γραμμές και υιοθετεί πιο μοντέρνο σχεδιασμό και νέα φωτιστικά σώματα.

Το εσωτερικό εμφανώς ανανεωμένο και High-Tech με νέα στρογγυλή οθόνη κεντρικά στο ταμπλό. Ωστόσο η μοναδική φωτογραφία από την καμπίνα δεν είναι κατατοπιστική για τις λεπτομέρειες.

Ενημερωτικά πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Cooper S, της κορυφαίας και πλέον αναμενόμενης έκδοσης.

Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν μια πρώτη άποψη για το πως πρόκειται να είναι το επόμενο Mini Cooper. Δεν μπορούμε ακόμα να επιβεβαιώσουμε πως θα είναι το ίδιο και στην ευρωπαϊκή αγορά ή αν πρόκειται αποκλειστικά για την Κίνα. Είναι όμως η πρώτη φορά που, έστω και ανεπίσημα, βλέπουμε το νέο πρόσωπο της Mini.