Αναβάλλεται η Ανάβαση Διονύσου

Η Ανάβαση Διονύσου, παρότι συγκέντρωσε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον πολλών αγωνιζομένων, δεν θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία.

 

Τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Αττική, με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της Ανάβασης Διονύσου, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων & Ιστορικών και στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία εφόσον αποφασιστεί από την Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ferrari και πάλι στους αγώνες αντοχής και στο Le Mans

Επίσημο: H Ferrari στους αγώνες αντοχής και στο Le Mans

0
Η Ferrari επιβεβαίωσε ότι θα εισέλθει στη νέα κατηγορία Hypercar του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA από το 2023. Η ιταλική μάρκα θα επιστρέψει στην...

Χούλκενμπεργκ: “Το 2010 η Γουίλιαμς με έδιωξε και πήρε τον Μαλντονάδο που είχε μεγάλη...

0
Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο GQ ότι αρνήθηκε θέση στην Formula 1 την φετινή σεζόν, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του να...

Circuit de Catalunya: Η στροφή 10 θα γίνει παρόμοια με την πρώτη βερσιόν, αλλά...

0
  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η στροφή 10 στην πίστα Circuit de Catalunya αναμένεται να αλλάξει και να γίνει παρόμοια με την πρώτη βερσιόν.  Η στροφή αυτή...

Το σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. είχε προχωρήσει στο σχεδιασμό ενός περιφραγμένου, ελεγχόμενου χώρου για τα pits της Ανάβασης, έτσι ώστε να εισέρχονται σε αυτόν μόνο οι συμμετέχοντες, οι μηχανικοί και τα στελέχη του αγώνα, διατηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ τους και εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρουσμάτων.

Όμως η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τη διεξαγωγή του αγώνα:

«Σύμφωνα με τις Οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ για τις περιοχές με ειδικά περιοριστικά μέτρα (21/09/2020) για όσο διάστημα μια περιοχή βρίσκεται στο Επίπεδο 3: Αυξημένης Επιτήρησης (όπως η Αττική, όπου το όριο συνάθροισης είναι τα 9 άτομα), δεν επιτρέπονται οι εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων αγωνιστικές δραστηριότητες».

Με τα νέα περιστατικά των τελευταίων ημερών να μην αφήνουν ελπίδες για περιορισμό της πανδημίας σε σημείο που να θέσει την Περιφέρεια Αττικής εκτός κινδύνου, η Ανάβαση Διονύσου δεν μπορεί παρά να αναβληθεί. Πλέον, αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Αγώνων για τον καθορισμό νέας ημερομηνίας, με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και να ξαναβρεθούμε στην αγαπημένη μας διαδρομή.

 

Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.

Κύπρου 76, Περιστέρι

6944531231 / 6973018485

www.ellada-racingclub.com

www.facebook.com/ellada.racingclub

googlenews