Ένα βήμα πιο μπροστά το IAME Series Greece 2020

Το IAME Series, ο «παγκόσμιος» θεσμός που έκανε ντεμπούτο στην Ελλάδα το 2018, μπαίνει στην τρίτη και πιο συναρπαστική έως τώρα σεζόν διεξαγωγής του. Με περισσότερες κατηγορίες, μεγαλύτερη ευελιξία στη συμμετοχή αγωνιζόμενων, όπως πάντα πλούσια έπαθλα αλλά και τη διεξαγωγή ενός επιπλέον αγώνα που αλλάζει τα δεδομένα!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως διαμορφώνεται η σεζόν για το IAME Series Greece 2020.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Μπόνους 10.000 ευρώ για ηλεκτρικό αυτοκίνητο

0
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τα κίνητρα μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση και την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό...

Ανταλλακτικά Δήμος για Κορεάτικα – Ιαπωνικά αλλά και Ford

0
Η εταιρεία Δ.ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ- Π.ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Ιαπωνίας και Κορέας από το 2001 μέχρι και σήμερα. Από το 2018 επεκτείναμε την γκάμα των προϊόντων...

Βόλφ: ” Η F1 δεν χρειάζεται τεχνάσματα όπως το αντεστραμμένο grid, για να αποκτήσει...

0
Το "αφεντικό" της Μερσέντες, o Τότο Βόλφ επεσήμανε ότι η F1 δεν χρειάζεται τεχνάσματα, για να κάνει τους αγώνες να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Την προηγούμενη...

ΑΓΩΝΕΣ
– Συνεχίζεται το πετυχημένο μοντέλο του IAME Series Greece με τη διεξαγωγή τριών αγώνων στην Αθήνα και την Πάτρα.
– Φέτος θα υπάρξει επέκταση στη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα τα Βαλκάνια, με τη θέσπιση του IAME Balkans Cup! Διοργάνωση που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Ελληνικού karting μετά από χρόνια στην συναρπαστική πίστα των Σερρών.

Αναλυτικά:
Γύρος 1, 8Μαρτίου, Αθήνα, Kartodromo
Γύρος 2, 10 Μαΐου, Πάτρα, Kartmania
Γύρος 3, 28 Ιουνίου, Αθήνα, Kartodromo
IAME Balkans Cup, 6 Σεπτεμβρίου, Σέρρες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
– Συνεχίζεται το πετυχημένο μοντέλο κεντρικής διαχείρισης κινητήρων στην κατηγορία X30 MINI.
– Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη κατηγορία X30 JUNIOR.
– Στη κατηγορία X30 SENIOR επιτρέπεται πλέον η συμμετοχή αθλητών με διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ανάλογους σημαντικούς θεσμούς karting. Ωστόσο, έστω 1 από τα συνολικά 3 διαθέσιμα εισιτήρια για το IAME International Final από τη συγκεκριμένη κατηγορία, θα δοθεί σε αθλητή χωρίς τέτοιες διακρίσεις.
– Η κατηγορία X30 MASTER γίνεται ανεξάρτητη κατηγορία αν υπάρξει ενδιαφέρον από ικανό αριθμό αθλητών.
– Θεσπίζεται νέα κατηγορία για 6τάχυτα καρτ KZ-I!

ΕΠΑΘΛΑ
– Το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting, συνολικής αξίας άνω 25.000 ευρώ!
– Οι πρωταθλητές των κατηγοριών X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR και KZ-I κερδίζουν από έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα!
– Οι αγωνιζόμενοι που θα ξεχωρίσουν θα κερδίσουν 11 + 3 εισιτήρια για το IAME International Final, με δωρεάν συμμετοχή και δωρεάν ελαστικά για τους πρωταθλητές των κατηγοριών X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR, X30 MASTER και KZ-I!

Αναλυτικά τα εισιτήρια έχουν ως εξής:
IAME Series Greece
– 3 Mini
– 3 Junior
– 3 Senior
– 1 Master
– 1 KZ-I

IAME Balkans Cup
– 1 Mini
– 1 Junior
– 1 Senior

Παράλληλα, διαθέσιμα για του IAME Series Greece 2020 είναι νέα σλικ ελαστικά Komet, που προσφέρουν καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη σταθερότητα.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η ανανεωμένη, επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Για συσκευές Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app
Για συσκευές iOS:
https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8