Ανάβαση Διονύσου το διήμερο 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2020

Η Ανάβαση Διονύσου με την ιδιαίτερα γρήγορη και αγαπημένη χάραξη που πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον οδηγών και κοινού, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου.

 

Το θερμόμετρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων & Ιστορικών 2020 έχει ανέβει για τα καλά, και μετά τη ματαίωση της Ανάβασης Πιτίτσας λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας στο νομό Αχαΐας, οι οδηγοί περιμένουν με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία την Ανάβαση Διονύσου.

Ο αγώνας, που διοργανώνεται όπως πάντα από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, θα αποτελέσει και τη 2η συνάντηση για το φετινό ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, μετά την Ανάβαση Κύμης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

PIAGGIO MP3 300 HPE – Ευελιξία στη μετακίνηση x 3

0
Το Piaggio MP3 300 hpe είναι μια πιο ευέλικτη και ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio MP3. Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ και δυναμικό...

Audi Q3 – To SUV του σύγχρονου οικογενειάρχη

0
Στη δεύτερη πλέον γενιά του, το νέο Audi Q3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το...

Mitsubishi Space Star: Μοιράζει χαμόγελα

0
Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2019)...

Στη γρήγορη διαδρομή μήκους 5,5 km στη βορειοανατολική πλαγιά της Πεντέλης, τα αυτοκίνητα των ομάδων Ν, Α, Ε, Formula Saloon, Ιστορικών και τα Skoda Fabia του Ενιαίου θα πραγματοποιήσουν τις χρονομετρημένες δοκιμές τους το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 10:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας, που αποτελείται από 2 σκέλη. Τα pits θα αναπτυχθούν επί της λ. Διονύσου, λίγα μέτρα από τη γραμμή εκκίνησης, στο φιλόξενο οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης.

Δυστυχώς η παρουσία θεατών δεν επιτρέπεται, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr/) μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, και για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το σωματείο μας.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα τηρήσει πιστά τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ, μεριμνώντας για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.

googlenews