Ποιοί θα τρέξουν στην Ανάβαση Κύμης ;

Στα ανατολικά παράλια της Εύβοιας, στην όμορφη κωμόπολη της Κύμης, θα διεξαχθεί η 18η Ανάβασης Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” , η οποία αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

 

Ο αγώνας και φέτος είναι αφιερωμένος στον αδερφό του Πρωταθλητή, Μάριου Ηλιόπουλου, Γιάννη, έχοντας πάρει και το όνομά του! Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, η 18η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”, προσέλκυσε  70 συμμετοχές δείχνοντας για ακόμη μια φορά την δυναμική που υπάρχει στον θεσμό.

 

‘Οσον αφορά στο κομμάτι των αγωνιζόμενων, θετικό είναι το γεγονός πως υπάρχουν ποιοτικές συμμετοχές σε όλες τις ομάδες, με τις μάχες στην διαδρομή των 2,85 χιλιομέτρων και των 52 στροφών να αναμένονται συγκλονιστικές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

PIAGGIO MP3 300 HPE – Ευελιξία στη μετακίνηση x 3

0
Το Piaggio MP3 300 hpe είναι μια πιο ευέλικτη και ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio MP3. Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ και δυναμικό...

Audi Q3 – To SUV του σύγχρονου οικογενειάρχη

0
Στη δεύτερη πλέον γενιά του, το νέο Audi Q3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το...

Mitsubishi Space Star: Μοιράζει χαμόγελα

0
Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2019)...

Για τον πρώτο γύρο Πρωταθλήματος ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, 9 οδηγοί θα μονομαχήσουν για την επικράτηση στην απαιτητική διαδρομή.  Σειρά έχει η Ομάδα Ν, με 10 συμμετοχές, οι οποίες θα προσπαθήσουν να σημειώσουν ανταγωνιστικούς χρόνους.

Την σκυτάλη παίρνει η Ομάδα Α, στην οποία συναντάμε 14 οδηγούς οι οποίοι θα μας προσφέρουν έντονες μονομαχίες και πολύ μικρές διαφορές.

Η Ομάδα Ε, αποτελείται από 11 “μονομάχους”, που θα ξεχωρίσουν με τα εντυπωσιακά τους περάσματα, με την Ομάδα της Formula Saloon, να έχει την μερίδα του λέοντος από πλευράς συμμετοχών, συγκεντρώνοντας 15 ισχυρά αγωνιστικά τα οποία έχουν ως μόνο στόχο τις απόλυτες επιδόσεις!

Τον επίλογο θα γράψουν οι 11 συμμετοχές της Κατηγορίας των Ιστορικών Αυτοκινήτων, ανάμεσα στα οποία συναντάμε αγωνιστικά αυτοκίνητα με σπουδαία ιστορία.

Η 18η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”, θα μεταδοθεί σε ζωντανά για τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από την σελίδα του Sportal TV.

googlenews