
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠ.Α., Τάκη Κουτσίκο και τον Πρόεδρο του Σ.Ο.Α.Α., Μάριο Ηλιόπουλο, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Π., Αλέξης Παυλόπουλος, τους ανακοίνωσε την ματαίωση της Ανάβασης Πιτίτσας.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες του Σωματείου εδώ και πολλές ημέρες, οι περιορισμοί που ισχύουν λόγω COVID-19 στην περιοχή της Πάτρας, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή της Ανάβασης Πιτίτσας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δοκιμή HYUNDAI Inster Cross: Γιατί ξεχωρίζει από το απλό Inster
Οδηγούμε το HYUNDAI Inster Cross με τη…περιπετειώδη εμφάνιση και τις μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Οι διαφορές του από το απλό Inster.
Του Ηλία Ματζαβά
Η εμφάνιση του...
NISSAN Qashqai e-Power: Ρεκόρ Guinness με 1.980 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα
Το NISSAN Qashqai e-Power κατέρριψε ρεκόρ Guinness διανύοντας 1.980 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα καυσίμου, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες της νέας γενιάς του υβριδικού συστήματος.
Ένα...
FORD Ranger Raptor: Ο Carlos Sainz εκπαιδεύει την Πυροσβεστική
Ο Carlos Sainz ανέλαβε την εκπαίδευση της Πυροσβεστικής της Μαδρίτης στις δυνατότητες του FORD Ranger Raptor, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες off-road επιδόσεις του μοντέλου.
Δεν είναι...
Ως εκ τούτου και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από το Σωματείο και την Ομοσπονδία, ο Σ.Ο.Α.Α. ενημερώνει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα, τους φίλους αγωνιζόμενους προκειμένου να αποφύγουν τα οικονομικά έξοδα και τις τυχόν δεσμεύσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα.















