O COVID-19 ακυρώνει την Ανάβαση Πιτίτσας

Κοινοποίησε το άρθρο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠ.Α., Τάκη Κουτσίκο και τον Πρόεδρο του Σ.Ο.Α.Α., Μάριο Ηλιόπουλο, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Π., Αλέξης Παυλόπουλος, τους ανακοίνωσε την ματαίωση της Ανάβασης Πιτίτσας.

 

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες του Σωματείου εδώ και πολλές ημέρες, οι περιορισμοί που ισχύουν λόγω COVID-19 στην περιοχή της Πάτρας, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή της Ανάβασης Πιτίτσας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Φόρμουλα 1- GP Βραζιλίας 2026: Νίκη του Lando Norris, πρωταθλήτρια κατασκευαστών η MERCEDES

Φόρμουλα 1- GP Βραζιλίας 2026: Νίκη του Lando Norris, πρωταθλήτρια κατασκευαστών η MERCEDES

0
Ο Lando Norris κατέκτησε τη νίκη στο γκραν πρι της Βραζιλίας, με τον Max Verstappen να ανεβαίνει από την 21η θέση στο βάθρο. Η MERCEDES εξασφάλισε τον τίτλο Κατασκευαστών του 2026.
Φόρμουλα 1- GP Βραζιλίας: Pole position για τον Lando Norris στο…βρόχινο θρίλερ του Ιντερλάγκος!

Φόρμουλα 1- GP Βραζιλίας: Pole position για τον Lando Norris στο…βρόχινο θρίλερ του Ιντερλάγκος!

0
Ο Lando Norris κυριάρχησε στις δύσκολες συνθήκες των κατατακτήριων δοκιμών του γκραν πρι της Βραζιλίας, εξασφαλίζοντας την pole position.
Euro NCAP: Συναγερμός για την ασφάλεια των φορτηγών πόλης – Ποια μοντέλα απέτυχαν στις δοκιμές

Euro NCAP: Συναγερμός για την ασφάλεια των φορτηγών πόλης – Ποια μοντέλα απέτυχαν στις...

0
Το Euro NCAP αξιολόγησε επτά φορτηγά πόλης και αποκαλύπτει σημαντικές ελλείψεις στην ασφάλεια. Ποια μοντέλα πήραν πέντε αστέρια και ποια απέτυχαν;

Ως εκ τούτου και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από το Σωματείο και την Ομοσπονδία, ο Σ.Ο.Α.Α. ενημερώνει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα, τους φίλους αγωνιζόμενους προκειμένου να αποφύγουν τα οικονομικά έξοδα και τις τυχόν δεσμεύσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα.