Ποιοι θα συμμετάσχουν στο 40ο Ράλλυ Παλάδιο (Λίστα)

Κοινοποίησε το άρθρο

Με το 40ο Ράλλυ Παλάδιο να κλείνει παραδοσιακά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, 35 πληρώματα ετοιμάζονται για το αγωνιστικό ραντεβού του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου στη Νέα Πέραμο Μεγάρων.

 

Ο 6ος και τελικός γύρος του θεσμού, προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Τα 35 πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα διακρίνονται για την ποιότητα τους, με τις μάχες για τη νίκη, τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και για τις επιμέρους Κατηγορίες να προβλέπονται συναρπαστικές.

Στην φετινή του μορφή ο αγώνας περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή <<Μέγαρα – Άγιος Ιωάννης>> μήκους 8,63 χιλιομέτρων, την ειδική διαδρομή <<Αλεποχώρι>> μήκους 4,55 χιλιομέτρων, και την ειδική διαδρομή <<Ψάθα>> μήκους 7,40 χιλιομέτρων. Με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα του 40ου Ράλλυ Παλάδιου να είναι 61.74.

Για μία ακόμη χρονιά η όμορφη Νέα Περάμος θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου. Παράλληλα στη Νέα Πέραμο θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «MrKTEO» στη γέφυρα του Ασπροπύργου.

Η Οργάνωση ενός ακόμη Ράλλυ Παλάδιο, δε θα μπορούσε να προχωρήσει δίχως την θερμή υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που συμβαίνει για ακόμη μια φορά. Το 40ο Ράλλυ Παλάδιο, τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Μεγαρέων – Μάνδρας Ειδυλλίας και την υποστήριξη της Κοινότητας Νέας Περάμου.