Τα σχολεία της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν την Cosmosrally Kart Academy

Αρκετά σχολεία της Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν ημέρες κυκλοφοριακής αγωγής και γνωριμίας με τον κόσμο του καρτ, σε συνεργασία με την Cosmosrally Kart Academy

Είχε πολλά χρόνια η Θεσσαλονίκη να ξανα-ακουστεί στον χώρο του καρτ παρά το γεγονός ότι γύρω από την πόλη υπάρχουν 3 πίστες. Αυτό τα τελευταία χρόνια το έχει καταφέρει η Cosmosrally Kart Academy του Γιώργου Κοσμόπουλου, γνωστού στους αγώνες αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Η ιδέα και υλοποίηση της πρώτης ακαδημίας καρτ λοιπόν είναι γεγονός και στην Cosmosrally Kart Academy το παιδί σας από την ηλικία των 5 περίπου ετών μπορεί να μάθει τα μυστικά της οδήγησης (αγωνιστικής ή μη), της κυκλοφοριακής αγωγής, του υγιούς ανταγωνισμού , της άμιλλας, της συνεργατικότητας, της επικοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το παιδί σας εκτός από την οδήγηση, θα αποκτήσει και καλή φυσική κατάσταση που απαιτείται στους αγώνες μέσω και άλλων μαθημάτων και ασκήσεων που περιλαμβάνει η ακαδημία.

Σκοπός της Cosmosrally Kart Academy είναι η μύηση, εκπαίδευση και υποστήριξη αθλητών στο χώρο του τετράτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού ή η γνώση των αναγκών για καθημερινή κυκλοφορία στους δρόμους. Επιπλέον στο κατάστημα της Cosmosrally Kart Academy θα βρείτε, αγωνιστικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ασφαλείας, για KART και RALLY. Θα την βρείτε στην έδρα τους, Γεωργικής Σχολής 128, Θεσσαλονίκη.

Για πληροφορίες:6937001412, 2310419520, email: cosmosrally@yahoo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ