Στάινερ: “Ο Μικ στο Αμπού Νταμπί έκανε εκπληκτική δουλειά”

Κοινοποίησε το άρθρο

Το “αφεντικό” της HAAS, Γκίντερ Στάινερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μικ Σουμάχερ σχετικά με την συμμετοχή του στο FP1 στο GP Αμπού Νταμπί αλλά και την συμμετοχή του στην F1 της επόμενης σεζόν.

O 21χρονος Γερμανός οδηγός και γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ θα βρίσκεται στην HAAS από την νέα σεζον, με τον Γκίντερ Στάινερ να δηλώνει στο Autosport τα καλύτερα για αυτόν, σύμφωνα με τα όσα είπε για την απόδοση του και την συμπεριφορά του στο FP1 στο GP Αμπού Νταμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι στα ελεύθερα δοκιμαστικά στο Αμπού Νταμπί και ο Αρχιμηχανικός της HAAS, Αγιαό Κομάτσου τον επαίνεσε για την εξαιρετική συμπεριφορά του και για το ότι κατάλαβε με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Στάινερ δήλωσε χαρακτηριστικά στο Autosport για τον Μικ Σουμάχερ ότι: “Έκανε εκπληκτική δουλειά. Δεν το είδα ως δοκιμαστικό, γιατί δεν μπορεί με αυτόν τον τρόπο να δεις το ποτένσιαλ του οδηγού. Αλλά έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις την προσωπικότητα του, το πόσο προετοιμάζεται για την δουλειά και πόσο τα καταλαβαίνει.

Επειδή αυτά τα νέα παιδιά, έχουν πολλά να μάθουν, όταν βρίσκονται για πρώτη φορά σε πίστα της F1 και ιδιαίτερα αν το επώνυμο σου είναι Σουμάχερ. Πολλά βλέμματα θα πέσουν πάνω σου και αν είσαι 21 χρονών, πρέπει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση για να το κάνεις αυτό και όμως έκανε καλή δουλειά όλη την εβδομάδα”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης