Χάιντφιλντ: “Ο Σεμπ μπορεί αναμφίβολα να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα με φιλοδοξίες”

Ο βετεράνος Γερμανός οδηγός, Νικ Χάιντφιλντ επεσήμανε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα ήταν χρήσιμος για την Άστον Μάρτιν τόσο λόγω των γνώσεων του στο άθλημα της F1, όσο και επειδή είναι τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Cut Heidfeld: Never thought that Vettel would become world ...Ο Νικ Χάιντφιλντ ανέφερε στο Γερμανικό Sky ότι: “Μεσοπρόθεσμα, η Aston Martin θα είναι καλή επιλογή για αυτόν (τον Φέτελ).

Επίσης ( θα είναι καλή επιλογή) γιατί χρησιμοποιούν κινητήρα Μερσέντες… (Για την Άστον Μάρτιν) ο Σεμπάστιαν θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Όχι από την άποψη του οδηγού, αλλά πάνω από όλα λόγω των γνώσεων του. Είναι τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής. Ξέρει πώς λειτουργούν και πώς δεν λειτουργούν οι ομάδες βεληνεκούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οδήγησε για την Ρέντ Μπουλ και την Φερράρι.

Ο Σεμπάστιαν μπορεί αναμφίβολα να κάνει τη διαφορά σε οποαδήποτε ομάδα που έχει φιλοδοξίες. Αν κοιτάξετε την τρέχουσα απόδοση του με την Φερράρι, σίγουρα θα έχει βελτίωση με την Άστον Μάρτιν. ίσως τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης