Χάμιλτον για την ισοφάριση των ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες: “Δεν μοιάζει να είναι αληθινό”

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ότι ακόμη «δεν μοιάζει να είναι αληθινό» πως θα ισοφαρίσει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες του Μίκαελ Σουμάχερ , καθώς απέχει μόλις έναν αγώνα μακριά από αυτό.

Ο Βρετανός οδηγός έχει στην κατοχή του ήδη το ρεκόρ με τις περισσότερες pole positions, τα περισσότερα βάθρα και τα περισσότερα χιλιόμετρα στα οποία προπορεύεται ένας οδηγός. Ο Χάμιλτον όμως θέλει ακόμη μία νίκη για ισοφαρίσει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Χάμιλτον δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Δεν μοιάζει να είναι αληθινό (εννοεί δεν το πιστεύω ακόμη). Προφανώς, είναι μεγάλο προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση και να έχω μια τόσο καλή ομάδα και ένα αυτοκίνητο που θα μπορέσω να αποδώσω μέσα στο  Σαββατοκύριακο, αλλά αισθάνομαι για πάντα ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά.

Είμαι απλά ένας κρίκος στην αλυσίδα, αλλά το να φέρνω νίκες δεν είναι εύκολο, όταν έχεις έναν εξαιρετικό team mate, τον Βάλτερι (Μπότας), που σε πιέζει στα όρια, μέσα στο  Σαββατοκύριακο. Αλλά σίγουρα ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εδώ”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης