To Ράλλυ Sprint Βοιωτίας 2019 πάει στα Σκούρτα!

Κοινοποίησε το άρθρο

Μία από τις δημοφιλέστερες και θεαματικότερες χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές της Ιστορίας των Ράλλυ της χώρας μας, τα «Σκούρτα», επαναφέρει στο αγωνιστικό προσκήνιο η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής για το Rally Sprint Βοιωτίας, τον αγώνα που θα κρίνει τους τιτλούχους του 2019 του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

 

Πρόκειται για άλλον ένα καινούριο αγώνα του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., ή, αν προτιμάτε, τη χωμάτινη παραλλαγή του πρόσφατου Ευβοιωτικού Ράλλυ, καθώς η περιοχή της Βοιωτίας «αγκαλιάζει» θερμά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό ισχύει και για τα Σκούρτα, που θα προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία τους για το κέντρο του Rally Sprint Βοιωτίας 2019, με την απλόχερη βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Σκούρτων, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων.

 

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον στην 4η και τελευταία φετινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Χώματος αναμένεται μεγάλο, καθώς με τα τρία περάσματα από τη μήκους σχεδόν 12 χιλιομέτρων Ειδική Διαδρομή «Σκούρτα» θα ξεκαθαρίσουν οι μάχες για τους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες και κλάσεις του φετινού Κυπέλλου Χώματος.