Ανάκληση για Ford Transit Connect μοντέλων 2014-2016

Transit Connect

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας  των Ford στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα βελτίωσης των μοντέλων Transit Connect.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 85 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 04/11/2014  μέχρι 18/02/2016. Σύμφωνα με τον Κατασκευαστή, σε ορισμένα επιβατικά οχήματα Transit Connect, υπάρχει περίπτωση η πανοραμική υάλινη οροφή να μην έχει κολληθεί σωστά.Σε μια τέτοια περίπτωση, οι επιβαίνοντες θα αντιληφθούν αεροδυναμικό θόρυβο ή/και εισροή νερού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Ford Tourneo και Transit Connect Active

0
Η Ford επεκτείνει τώρα την ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα μοντέλων Active με τη νέα επιβατική έκδοση Tourneo Connect Active και το βαν Transit...

Στο -40% οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων

0
Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων τον περασμένο μήνα, έχουν ως εξής: Ιούλιος 2020 Ιούλιος 2019 Μεταβολή Καινούργια...

Βιβλίο-αφιέρωμα για τα “100 χρόνια Mazda”

0
Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη MAZDA αφού συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Ιδρύθηκε το 1920 και οδηγήθηκε από την τόλμη, την αμφισβήτηση της...

Εφόσον τα παραπάνω συμπτώματα αγνοηθούν,  υπάρχει η εξαιρετικά μικρή πιθανότητα η πανοραμική οροφή να αποκολληθεί από το όχημα. Στα επηρεαζόμενα οχήματα πρέπει να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί η πανοραμική υάλινη οροφή.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

googlenews