Το Illyrian Pure Sport θέλει να είναι το πρώτο Αλβανικό supercar

Ο Qendrim Thaqi κατά καιρούς δημιουργεί ονειρεμένα renderings νέων μοντέλων αλλά και θρυλικών αυτοκινήτων, όπως θα ήθελε να είναι σήμερα.

Ο Thaqi στοχεύει τώρα να φτιάξει το δικό του πραγματικό όχημα και μας παρουσίασε αυτές τις εικόνες του οράματός του – το Illyrian Pure Sport. Παρόλο που πρόκειται για γραφικά, ο Thaqi προσπαθεί πραγματικά να μετατρέψει αυτό το όραμα σε πραγματικότητα μέσω της εταιρείας του Arrera Automobili.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

FORD Puma Vivid Ruby: Πλούσιο και διαφορετικό – Τιμές

Η νέα έκδοση Vivid Ruby του FORD Puma διαθέτει αισθητικές διαφοροποιήσεις και πλουσιότερο εξοπλισμό. Το FORD Puma Vivid Ruby, διαθέτει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των...

Ράλι Μόντε Κάρλο! Νικητής, για ένατη φορά, ο Ogier. (video)

Ο Sebastien Ogier έδωσε μαθήματα στους νεότερους οδηγούς στον πρώτο αγώνα της χρονιάς τερματίζοντας, χωρίς να απειληθεί, πρώτος με το TOYOTA Yaris στο Μόντε...

Χρώματα αυτοκινήτων: Ο ρόλος τους στην ασφάλειά μας

Τα χρώματα των αυτοκινήτων συχνά συσχετίζονται με τα ατυχήματα. Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα; Ποια μας κάνουν να...ξεχωρίζουμε στο δρόμο;   Του Ηλία Ματζαβά Η επιλογή του...

Σύμφωνα με τον Thaqi, με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, θα γίνει το πρώτο αλβανικό supercar με διεθνή πρότυπα.

Σχετικά με το σχεδιασμό, είναι προφανές ότι υπάρχουν πινελιές Ιταλών στο αμάξωμα από ανθρακονήματα του Illyrian Pure Sport, κυρίως στο μπροστινό άκρο με τους κάθετους προβολείς. Στο πίσω μέρος εμφανίζονται περισσότερα γυμνά ανθρακονήματα, που περιβάλλουν τις τεράστιες στρογγυλές απολήξεις.

Πέρα από το σχεδιασμό, ο Thaqi έριξε επίσης φως στις προδιαγραφές του Illyrian Pure Sport. Ένα μικρό μπλοκ 6,2 λίτρων twin-turbo LT2 V8 αναμένεται να τροφοδοτήσει το supercar, στέλνοντας 850 άλογα και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Tremec 8 ταχυτήτων. Οι αριθμοί απόδοσης είναι στα 375 χιλιόμετρα την ώρα (233 μίλια ανά ώρα) για την τελική ταχύτητα, ενώ το 0-62 mph (100 km / h) έρχεται σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Σε αυτό το σημείο, το Illyrian Pure Sport του Thaqi εξακολουθεί να είναι ένα όραμα. Αλλά, ποιος ξέρει τι θα γίνει σε μερικά χρόνια από τώρα; Να θυμάστε ότι όλα πρέπει να ξεκινούν από κάτι. Για τον Thaqi, αυτό θα μπορούσε να είναι.