Τα αυτοκίνητα του Zuckerberg δεν είναι αυτά που περιμένει κανείς

Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, πρόσφατη λίστα τον κατατάσσει ως τρίτο στην λίστα με περιουσία 81 δις δολάρια. Τι αυτοκίνητο ή αυτοκίνητα έχει κάποιος με τόσα χρήματα; Τι πολυτελή αντικείμενα, έργα τέχνης κτλ.; Ο  Mark Zuckerberg CEO του Facebook δεν ξοδεύει τα χρήματά του άσκοπα αλλά επενδύει κυρίως σε ακίνητα. Δεν τρώει σε φανταχτερά και ακριβά εστιατόρια ούτε ντύνεται ανάλογα, περίπου το ίδιο ισχύει και με τα αυτοκίνητα που έχει. Δεν αντιπροσωπεύουν τον πλούτο του.

  1. Acura TSX. Το TSX είναι ένα απλό sedan με 4κύλινδρο κινητήρα 2.4 λίτρων, πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων  και τελική  ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 220 χλμ./ώρα.
  2. Volkswagen MK6 GTI. Μοντέλο του 2014 το Volkswagen Golf μπορεί να είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο και σχετικά γρήγορο με 238 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα και επιτάχυνση 0-100 σε 6.9 δευτερόλεπτα αλλά δεν είναι ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορούσε κανείς να συσχετίσει με τον ιδιοκτήτη του Facebook. Σκεφτείτε πως ακόμα και η  Volkswagen έμεινε έκπληκτη όταν παραγγέλθηκε το αυτοκίνητο των 30000 ευρώ από τον Zuckerberg.
  3. Honda Fit. Μικρό οικογενειακό το Honda Fit είναι ένα αυτοκίνητο που το αγοράζουν συνήθως της μικρομεσαίας τάξης και όχι δισεκατομμυριούχοι. Το Fit του Mark είναι ότι πιο νορμάλ υπάρχει!
  4. Infiniti G Sedan Το πολυτελές sedan της Nissan είναι μεγάλο, άνετο και προσφέρει μια σχετική πολυτέλεια για κάποιον της ανώτερης μεσαίας τάξης όχι για ένα ζάμπλουτο.
  5. Pagani Huayra Επιτέλους ένα αυτοκίνητο κόσμημα που αξίζει να κατέχει ένας αμύθητα πλούσιος. Το αν κυκλοφορεί το αυτοκίνητο των δύο εκατομμυρίων είναι  ένα θέμα αρκεί που έχει ένα με τόσα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ