Tο Renault CAPTUR στην LION HELLAS A.E. Θεσσαλονίκης

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο Renault CAPTUR έφτασε στις εγκαταστάσεις της LION HELLAS A.E. Θεσσαλονίκης και σας περιμένει να το δείτε από κοντά και φυσικά να το οδηγήσετε.

Η έλευση στην Ελληνική Αγορά του νέου Renault CAPTUR, έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνεπή πορεία της TEOREN MOTORS στην ανάπτυξη της Renault στην Ελλάδα. Αποτελώντας το δημοφιλέστερο Crossover του bsegment, το RENAULT Captur ανανεώνεται με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel –που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC-,  το νέο Renault CAPTUR ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά.

Σε επίπεδο κινητήρων diesel, διαθέσιμες είναι δύο εκδόσεις του κινητήρα 1.5 dCi με 90 ίππους (διαθέσιμο με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC) και 110 ίππους (με χειροκίνητο κιβώτιο).

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 0,9 λίτρων απόδοσης 90 ίππων και τον επίσης υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.2 λίτρων απόδοσης 120 ίππων.

Το νέο Renault CAPTUR αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα διατίθεται με 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και 3 χρόνια οδική βοήθεια, με τις τιμές του να ξεκινούν από 14.780 ευρώ.

Η LION HELLAS A.E. Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου από το 1989. Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των μοντέλων Renault και Dacia, καθώς κι ένα σύνολο υπηρεσιών after sales υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα test drive του αγαπημένου σας μοντέλου, ανταλλαγής του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης καθώς και δυνατότητα χρονομίσθωσης ή leasing.

7ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών – 542 50, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310-492.500-9, Fax: 2310-492.560