Η LIQUI MOLY παρουσιάζει το ημερολόγιο για το 2020

Το ημερολόγιο της LIQUI MOLY για το 2020 σάς στέλνει σε ονειρεμένα μέρη. Αυτήν τη φορά, οι φωτογραφήσεις έγιναν στη Νότια Αφρική. Επίσης, το ημερολόγιο έχει μια ιδιαιτερότητα: δεν περιλαμβάνει δώδεκα, αλλά 24 θέματα, έτσι ώστε να αλλάζετε σελίδα κάθε δύο εβδομάδες.

«Οι φωτογραφίες από την Αφρική θα ζεσταίνουν τις καρδιές μας, όταν στην Ευρώπη ο χειμώνας θα έχει μπει για τα καλά», δηλώνει ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα.Ήδη από παλιά, η LIQUI MOLY δεν είχε περιοριστεί μόνο σε δώδεκα φωτογραφίες, αλλά δημιούργησε ετήσια ημερολόγια που κάλυπταν περισσότερους από 13 ή 14 μήνες. Αλλά τόσο περιεκτικό όπως το 2020 δεν ήταν ποτέ το ημερολόγιο της LIQUI MOLY μέχρι σήμερα.

Οι φωτογραφήσεις έγιναν στη Νότια Αφρική, κοντά στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ. Χρειάστηκε μία εβδομάδα μέχρι να συγκεντρωθούν όλες οι λήψεις. Για το ημερολόγιο του 2016, οι φωτογραφίες είχαν επίσης τραβηχτεί στη Νότια Αφρική, αλλά σε ένα συνεργείο και μια αυτοκινητοβιομηχανία. Τώρα, η φωτογράφηση έγινε στη φύση.

Όπως κάθε φορά, πρόκειται για ένα ερωτικό ημερολόγιο, αλλά αυτή η έκδοση είναι πιο σεμνή σε σχέση με τις προηγούμενες. «Οι φωτογραφίες είναι καλόγουστες και χαίρουν αισθητικής. Δεν είναι φθηνές, αλλά ούτε εξεζητημένες με χαρακτηριστικά υπερβολής», περιγράφει ο Ernst Prost. «Με τον τρόπο αυτό, θέλουμε να ενισχύσουμε στους πελάτες μας την αγάπη για τα ταξίδια».

Η έκδοση με 160.000 αντίτυπα προορίζεται πρωτίστως για τους φίλους της επιχείρησης. Μερικά αντίτυπα θα διατεθούν όμως και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της LIQUI MOLY.