Πιστόλι καθαρισμού για αυτοκίνητα από τη LIQUI MOLY

Renault-Captur

Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα φέρνει στην αγορά το Tornador Gun. Πρόκειται για ένα πιστόλι καθαρισμού που λειτουργεί με πεπιεσμένο αέρα. Πολλά πλυντήρια αυτοκινήτων ορκίζονται σε αυτό. «Με αυτό, η εφαρμογή του καθαριστικού γενικής χρήσης είναι ακόμη καλύτερη», λέει ο David Kaiser, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης στη LIQUI MOLY.

Πρόκειται για το γνήσιο πιστόλι της Dehn’s Innovation. Έτσι, οι πελάτες που αγοράζουν καθαριστικά της LIQUI MOLY μπορούν ταυτόχρονα να παραγγέλλουν το κατάλληλο πιστόλι καθαρισμού, χωρίς να χρειάζεται να μπλέκουν με διάφορους προμηθευτές.Το Tornador Gun δημιουργεί έναν στρόβιλο αέρα και έτσι επιτρέπει έναν ιδιαιτέρως εξονυχιστικό καθαρισμό σε πατάκια, ταπετσαρίες, σχισμές αερισμού και άλλα στενά σημεία. Δεν ενδείκνυται μόνο για εσωτερικούς χώρους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για τις ζάντες, τις πινακίδες και το στόμιο πλήρωσης του ρεζερβουάρ. Ως καθαριστικό χρησιμοποιείται το καθαριστικό γενικής χρήσης της LIQUI MOLY σε αναλογία ανάμειξης 1:10.

«Δεν κατασκευάζουμε εργαλεία», λέει ο David Kaiser. «Όμως, η φιλοσοφία μας είναι να μην προσφέρουμε μόνο χημικά προϊόντα αυτοκινήτου, αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία για την ιδανική χρήση αυτών των προϊόντων.»