Οι μπαταρίες Berga, επιστρέφουν στην ελληνική αγορά, από τη Novitron

Η Novitron εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil για την Ελλάδα, φέρνει και πάλι στην ελληνική αγορά τις μπαταρίες Berga.
Η Berga είναι μία Γερμανική μάρκα μπαταριών, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε το 1927, μεταβάλλοντας σημαντικά τα δεδομένα της τότε ανθρώπινης μετακίνησης. Μέχρι σήμερα, παραμένει πιστή στην παράδοση της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, με την υψηλή ισχύ και την αξιοπιστία να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Χάμιλτον: ” Σίγουρα δεν θα αγνοήσω την Ρεντ Μπουλ, θα τους παρακολουθούμε στενά”

0
Ο Λιούις Χάμιλτον επεσήμανε ότι είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τον Μαξ Βερστάπεν για τον τίτλο, τονίζοντας ότι θέλει ένα challenge. Ο Μαξ Βερστάπεν αδιαμφισβήτητα...

Στρολ: “Σκοπεύω να κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδείξω την αθωότητα μας”

0
Ο ιδιοκτήτης της Racing Point και πατέρας του οδηγού Lance Stroll, Lawrence, δήλωσε σύμφωνα με την F1 ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες από τις...

Μπρον: «Αν ο Λιούις δεν ερχόταν στην Μερσέντες, ο Νίκο ήταν η επόμενη μας...

0
Το πρώην "αφεντικό" της Μερσέντες στην F1, o Ρος Μπρον δήλωσε μετά τον Κυριακάτικο αγώνα στο Silverstone, πως αν το 2013 δεν έκλεινε η...

Είναι μάρκα της Clarios, η οποία κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατασκευή μπαταριών. Η διεθνής πείρα της, επιτρέπει στη Berga να εφαρμόζει στα προϊόντα της τις νέες τεχνολογίες. Σε συνεργασία με όλους τους ηγέτες κατασκευαστές, εξελίσσει τις μελλοντικές τάσεις, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Οι μπαταρίες Berga Power-Block EFB (Enhanced Flooded Battery) είναι κατάλληλες για επιβατικά οχήματα με απλό εξοπλισμό Start-Stop
Οι μπαταρίες Berga Power-Block EFB (Enhanced Flooded Battery) είναι κατάλληλες για επιβατικά οχήματα με απλό εξοπλισμό Start-Stop

 Οι μπαταρίες Berga διαφέρουν, καθώς κατασκευάζονται με την τεχνολογία Stamped Grid, η οποία προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση. Συγκεκριμένα, η μοναδική αυτή τεχνολογία παράγει πλέγματα που είναι ανθεκτικότερα στη διάβρωση και προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ εκκίνησης.

Η σειρά Berga διαθέτει μία πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις σύγχρονων και παλαιότερων οχημάτων επιβατικών και βαρέων.

Οι τελευταίας τεχνολογίας μπαταρίες Berga Power-Block AGM δημιουργήθηκαν για οχήματα, όπου οι συμβατικές μπαταρίες φτάσουν στα όριά τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για οχήματα με προηγμένο σύστημα Start-Stop, αλλά και για οχήματα μεσαίας και ανώτερης κατηγορίας με ύψιστες ενεργειακές απαιτήσεις. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων διαθέτει τις μπαταρίες AGM στον του αρχικό εξοπλισμό. Σε περίπτωση αντικατάστασης, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο με μια νέα μπαταρία AGM.

 

Οι μπαταρίες Berga για τα φορτηγά καλύπτουν όχι μόνο τις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τις ενεργειακές ανάγκες σε περίπτωση διανυκτέρευσης με στάνταρ λειτουργία hotel.
Οι μπαταρίες Berga για τα φορτηγά καλύπτουν όχι μόνο τις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τις ενεργειακές ανάγκες σε περίπτωση διανυκτέρευσης με στάνταρ λειτουργία hotel.

 

Οι μπαταρίες Berga Power-Block EFB (Enhanced Flooded Battery) είναι κατάλληλες για επιβατικά οχήματα με απλό εξοπλισμό Start-Stop και υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις, ενώ για τα φορτηγά καλύπτει όχι μόνο τις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τις ενεργειακές ανάγκες σε περίπτωση διανυκτέρευσης με στάνταρ λειτουργία hotel.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο novitron.gr